AUTOSALON VAN BRUSSEL VAN 16 TOT EN MET 26 JANUARI

Op de Land Rover stand vindt u alle nieuwigheden terug: de vernieuwde Range Rover Evoque – de eerste auto ter wereld die uitgerust is met een automatische transmissie met 9 versnellingen –, de nieuwe Range Rover Sport Hybrid en de Range Rover Lange Wielbasis. Deze laatste is de eerste verlengde Range Rover sinds 20 jaar, en is het ultieme SUV-alternatief voor berlines met lange wielbasis.

Net als de Range Rover Sport, is deze Range Rover ook verkrijgbaar als hybrideversie. Land Rover introduceert hiermee ’s werelds eerste prestige-SUV met dieselhybridemotor die uitmunde prestaties combineert met een laag verbruik zonder daarbij afbreuk te doen aan de terreincapaciteiten van beide voertuigen. De uitstoot werd met maar liefst 26% teruggedrongen, en het gemiddeld normverbruik bedraagt 6,4 l/100 km.

De iconische Defender bestaat 65 jaar, en dat wordt gevierd met een speicale serie die de toepasselijke naam LXV draagt. Naar aanleiding van het salon stelt Land Rover de Lounge Editions voor op de Range Rover Evoque, de Freelander en de Discovery.

Praktisch:

Periode: 16 tot en met 26 januari, van 10u tot 19u
Nocturnes: 17, 20 en 24 januari, van 10u tot 22u
Land Rover vindt u in paleis 6

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.