Klaar voor de Land Rover 2016 Collectie? Deze brede selectie aantrekkelijke kleding en accessoires is nu verkrijgbaar. Ook u vindt zeker iets nieuws wat u bevalt. En alles ademt de authentieke, vertrouwde en geliefde geest van Land Rover.

U kunt de collectie nu bestellen bij uw Land Rover concessiehouder. Download de brochure en neem contact op met de dichtstbijzijnde Land Rover concessiehouder voor uw bestelling.

Land Rover Gear – De 2016 Collectie is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

LAND ROVER GEAR, DE 2016 HERITAGE COLLECTIE

Land Rover Gear - De 2016 Heritage Collectie staat in het teken van de lancering van de Series 1 Land Rover, die we vandaag kennen als de Land Rover Defender. Deze lancering viel samen met een historische gebeurtenis. In 1955 reden zes Britse universiteitsstudenten met twee Series 1’s de wereld rond van Londen naar Singapore in de recordtijd van zes maanden. De Heritage Collectie is niet alleen een eerbetoon aan de prestatie van dit moedige en inspirerende team, maar ook aan de wagen die alles mogelijk maakte. Diezelfde zin voor avontuur zit vervat in onze exclusieve selectie kleding en accessoires, met verwijzingen naar de stijl van de fifties. Het avontuur wacht...

/

KIDS COLLECTION

Kinderen zijn altijd te vinden voor avontuur. De Kids Collection van dit jaar zet dan ook de levensvreugde van onze jongste fans in de verf, met speelse outfits, accessoires en speelgoed. Onze T-shirts, petten, flessen, rugzakken, modelauto’s, … zullen zeker voor de nodige opwinding zorgen.

/

DE CORE COLLECTION

De Core Collection vormt de kern van de reeks voor dit jaar. U mag zich verwachten aan een mooi aanbod van hemden, jasjes en hoodies in de herkenbare Land Rover kleuren. Daarnaast zijn er ook trendy koffers, briefpapier en andere nuttige artikels.

/

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.