OPTIES & ACCESSOIRES

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

DE DEFENDER IN HET ZILVER

Geef uw Defender nog extra prestige met het Silver Pack. Met een opvallende afwerking in Indus Silver van het dak, het radiatorrooster, de koplamppanelen en het dashboard. De lichtmetalen velgen "Dual Finish" zijn standaard. Het Bright Light Pack omvat witte achterlichten en richtingaanwijzers.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

SPECTACULAIR EN ANDERS

Het Black Pack maakt de look markant anders, met een dak, radiatorrooster, koplamppanelen, wielkasten en nog andere elementen afgewerkt in Santorini Black, gecombineerd met Privacy Glass, waardoor de Defender een krachtig statement maakt. U hebt de keuze uit twee velgen: de glanzend zwarte lichtmetalen velg "Sawtooth" en een nieuwe glanzend zwarte "Heavy Duty"-velg.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

NOG PERSOONLIJKER EN EXTRA STIJL

Zaken waarmee u uw Defender aan de buitenkant kunt onderscheiden, zijn onder meer een radiatorrooster en koplamppanelen met grijze Brunel-afwerking en een contrasterend dak in de kleur Indus Silver, Santorini Black of Corris Grey. Onderstreep de look met Privacy Glass.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

VERFRAAIDE EN PRAKTISCHE VELGEN

Naast de stalen standaardvelgen zijn er nog verschillende andere waarmee u de uitstraling en capaciteiten van uw wagen afstemt op uw behoeften, zoals glanzend zwarte lichtmetalen velgen "Sawtooth" en stalen velgen "Heavy Duty". Voor de lastigste omstandigheden zijn sneeuwkettingen beschikbaar.

/

TOEGANKELIJKHEID, SLEPEN & BESCHERMING

VEILIG EN BETROUWBAAR SLEPEN

Trekhaakballen, sleepkabels, trekhaken, met vaste hoogte of verstelbaar, met of zonder elektrische bekabeling (Verenigd Koninkrijk of Europees), zijn verkrijgbaar met hoog sleepvermogen.

OPSTAPTREDES OM MAKKELIJK IN- EN UIT TE STAPPEN

Een aantal opstaptredes, van inklapbare opstaptredes met veer tot vaste tredes en zijdelingse beschermbuizen, maken het interieur en de koffer veilig en eenvoudig toegankelijk.

BESCHERMING

Kies de beschermkits van robuuste aluminium traanplaat voor de vleugeltoppen en/of de drempelrand, de hoeken achteraan en de voorbumper.

BESCHERMING TEGEN GEVAREN DIE U NIET ZIET

De stuurstangbeschermer en geribbelde bodembescherming schermen de motor en het stuursysteem af op rotsachtige ondergrond.

ACCESSOIRES

RECARO-VOORZETELKIT

Verwarmbare zetel met stoffen zitting en lederen rand. Met in reliëf aangebrachte logo's van Land Rover en Recaro. Met installatiekit.

VERHOOGDE LUCHTINLAAT

Deze verhoogde luchtinlaat is ideaal voor stoffige omgevingen. Hij wordt bevestigd aan de A-stijl en maakt gebruik van de bestaande bevestigingen van het luchtrooster.

SPORTSTANGSYSTEEM

Met hoge poten waardoor ook bijvoorbeeld dakboxen en speciale dragers voor uiteenlopende sportuitrusting bevestigd kunnen worden.

ACCESSOIRES VOOR VELGEN

Kies uit diverse afdekkingen voor uw volwaardig reservewiel, en ook spatlappen vooraan, sneeuwkettingen en ventieldoppen.

ACCESSOIRES ZOEKEN

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070