Schrijf u in voor de Discovery Circle en blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen en exclusieve evenementen. U krijgt als eerste het meest recente Discovery nieuws en opwindende verhalen die perfect aansluiten bij uw rijke leefwereld.

De All‑New Discovery herdefinieert de grote SUV. Het design- en technische team van Land Rover heeft de Discovery‑formule gerevolutioneerd met de ontwikkeling van deze bijzonder aantrekkelijke, fraai uitgevoerde en uiterst capabele auto. 

GERRY MCGOVERN DESIGN DIRECTOR EN CHIEF CREATIVE OFFICER VAN LAND ROVER

VIER OBJECTEN. VIER ONTDEKKINGEN.

De All-New Land Rover Discovery is het resultaat van eindeloos experimenteren met ideeën en materialen. De inspiratie komt vanuit diverse hoeken, van modelleerklei en virtuele honden tot bureaustoelen. De teams testte alles om hun ideeën tot leven te wekken. Vier objectontwerpers en -engineers vertellen over de ontwikkeling van het vijfde Land Rover Discovery model.

/

OFFROAD IS PUUR AVONTUUR IN DE ALL-NEW DISCOVERY.

Dat ook de All-New Land Rover Discovery een ideale partner is voor offroad-avontuur bewees ons nieuwe model tijdens een recent evenement in het hart van de Schotse Hooglanden. Als onderdeel van een exclusieve offroad Ride-and-Drive Experience, konden Discovery Circle-leden de All-New Discovery op de proef stellen in het zeer uitdagende terrein van dit pittoreske landschap.

De All-New Discovery, die altijd een evenwichtig rijgedrag biedt onder de meest uiteenlopende omstandigheden, demonstreerde op niet mis te verstane wijze waarom hij Land Rover’s meest capabele en veelzijdige SUV ooit is:

• Een parcours over een met rotsblokken bezaaide helling bood gasten de mogelijkheid om zelf de kwaliteiten van All Terrain Progress Control (ATPC) te testen. Deze technologie stelt de All-New Discovery op ingenieuze wijze in staat om zich aan elk terrein aan te passen – van de rotsachtige hellingen in Schotland, tot ijs, modder, zand, gras en meer.

• Heuvels afdalen was evenmin een probleem. Met Hill Descent Control is de All-New Discovery altijd even veilig en in balans, zelfs op de steilste hellingen.

• Aan het einde van de trip konden gasten ook de ‘Best in Class’ waadcapaciteiten van de All-New Discovery testen – tot een doorwaaddiepte van maar liefst 90 cm.

Meer hoogtepunten van deze unieke experience kunt u zien in de fotogalerij hieronder.

/

Wat neemt u mee voor uw eerste vakantie als gezin in de All-New Discovery?

Elk aspect van de All-New Land Rover Discovery is ingenieus ontworpen om u te helpen meer uit het leven te halen en nieuwe avonturen te beleven. Bijvoorbeeld met uw gezin. Voor de eerste keer op vakantie gaan met kleine kinderen is beslist een van de grotere uitdagingen voor jonge ouders.

Om dit avontuur iets gemakkelijker te maken, hebben wij hier alvast wat tips voor wat u het beste mee kunt nemen. Bekijk onze lijst met gezinsfavorieten, waarvan de ervaring leert dat ze altijd de moeite waard zijn om mee te nemen.

/

GENIET VAN DE WINTER

Dit seizoen is een tijd om te vieren met de All-New Land Rover Discovery. Ruim. Veelzijdig. Capabel. Het is de ideale auto om het meeste uit elk jaargetijde te halen.

Omdat het kwik laag blijft, hebben wij een hartverwarmend menu samengesteld vol wintersmaken. Van dit exclusieve menu, alleen beschikbaar voor Circle-leden, kan een pdf met alle recepten worden gedownload, zodat u samen met familie en vrienden hiervan kunt genieten.

/

ALL‑NEW DISCOVERY

De All-New Discovery van Land Rover werd aan de vooravond van de 'Mondial de l'Automobile' in Parijs in wereldpremière onthuld op spectaculaire wijze. De wagen baande zich inderdaad een weg over een reusachtig schaalmodel van de Tower Bridge van bijna 13 meter. De Discovery is het meest veelzijdige voertuig van Land Rover tot dusver en bekroont zich tot de ultieme familie-SUV.

Het schaalmodel van de iconische Londense Tower Bridge werd gebouwd met meer dan 5,7 miljoen LEGO-blokjes. Gebouwd door een erkend team van LEGO-bouwers, werd het schaalmodel, dat een hefbrugmechanisme integreert, opgericht in 150 dagen.

Tijdens de onthulling nam Ben Ainslie het stuur van de All-New Discovery en manoeuvreerde hij de wagen over de gigantische structuur. Nadien kwam een 1:1 replica tevoorschijn van de de Land Rover Ben Ainslie raceboot, bestuurd door de Olympische legende en BAR teamleader Sir Ben Ainslie, samen met zijn bemanningsleden. Net zoals de Tower Bridge werd de replica integraal opgetrokken in LEGO-blokjes, waarvan niet minder dan 186.500 stukjes nodig waren om het prachtige, intrinsieke design te voltooien.

/

PARIS MOTOR SHOW
ALL‑NEW DISCOVERY

Terwijl de rest van de wereld moest wachten op het Autosalon van Parijs om een eerste blik te kunnen werpen op de All-New Land Rover Discovery, konden onze Circle-winnaars dat al een dag eerder. Als onderdeel van hun prijs, werden onze gasten uitgenodigd voor een exclusieve voorpremière in de prestigieuze residentie van de Britse ambassadeur in Parijs. De kans om Land Rover’s meest veelzijdige SUV te kunnen bekijken op een van de mooiste locaties van de lichtstad was werkelijk een ‘once-in-a-lifetime’ ervaring. Bekijk hier enkele topmomenten van de Circle-reis naar Parijs. Wenst u alsnog deel uit te maken van de Circle om zo kans te maken op uitzonderlijke Discovery ervaringen? Schrijf u hieronder in.

/

TESTPROCEDURE ALL‑NEW DISCOVERY

Tijdens deze testfase heeft Land Rover de All‑New Discovery aan de allerzwaarste beproevingen onderworpen, zowel in de meest uitdagende terreinomstandigheden ter wereld als in zijn eigen testfaciliteiten. Hierbij toonde de wagen de ongekende omvang van zijn capaciteiten.

/
/

ALL‑NEW DISCOVERY

Bear Grylls heeft de Intelligent Seat Fold-technologie gedemonstreerd door een skydive uit te voeren boven Londen en gelijktijdig het interieur te configureren om plaats te bieden aan 7 volwassenen.

Na de landing renden Bear en zijn 6 mede-skydivers van de Royal Marines naar de gecamoufleerde Discovery, die met 7 omhoog geklapte zitplaatsen genoeg ruimte bood aan de mannen.

Met de Intelligent Seat Fold-technologie die tijdens deze stunt te zien was, kunnen gebruikers alle zeven volwaardige zitplaatsen in de SUV op afstand configureren. Het is mogelijk de zetels naar voren en achter te bewegen en om de rugleuningen omhoog en omlaag te klappen, allemaal via een smartphone app.

/

BEAR GRYLLS DEMONSTREERT DE ALL‑NEW DISCOVERY

Land Rover Ambassador en TV‑ster Bear Grylls voerde een gewaagde skydive uit en demonstreerde tegelijkertijd de interieur configuratie technologie van de All‑New Land Rover Discovery.

/

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.