DISCOVERY GRAPHITE

Eigentijds. Thuis in de stad. Stijlvol. Met zijn unieke afwerking van velgen, radiatorrooster en zijdelingse luchtinlaatroosters is de Discovery Graphite een schitterende verschijning. Dankzij zijn inherent sterke terreincapaciteiten kan hij bovendien altijd de meest veeleisende rijomstandigheden aan. Hij is beschikbaar in diverse koetswerkkleuren, van Loire Blue tot Waitomo Grey, en wordt voorzien van 19" lichtmetalen velgen met 7 dubbele spaken en glanzend donkergrijze afwerking, verduisterde ruiten, en een radiatorrooster en zijroosters in Dark Atlas. Voor het interieur zijn er Ebony zetels in generfd leder.

/

SPECIFIEKE UITRUSTING

EXCLUSIEVE VELG

De exclusieve 19" lichtmetalen velgen met 7 dubbele spaken ('Style 704') zetten de unieke persoonlijkheid van de wagen sterk in de verf. Ze hebben een glanzend donkergrijze afwerking en zijn enkel beschikbaar op de Graphite.

RADIATORROOSTER IN DARK ATLAS

Dit geeft de Discovery Graphite een nog frappantere look. Met zijn Dark Atlas afwerking, die enkel beschikbaar is op de Discovery Graphite, accentueert het radiatorrooster de karakteristieke, strakke en eigentijdse styling van de wagen en sluit het perfect aan bij de 19" lichtmetalen velgen met 7 dubbele spaken ('Style 704').

ZIJROOSTERS IN DARK ATLAS

De aandacht voor elk detail zet de uitstraling van de wagen sterk in de verf. Zijroosters in Dark Atlas, een van de opvallende designelementen van de Discovery Graphite, getuigen daarvan.

ACHTERKLEP EN OPSCHRIFTEN IN BRUNEL

Extra designsnufjes zijn onder meer de achterklep en opschriften in Brunel. Deze prachtig afgewerkte details zijn enkel beschikbaar op deze wagen en vormen de finishing touches van het stijlvolle design van de Discovery Graphite.

OVERZICHT MOTOREN

Motor Acceleratie 0-100 km/u in seconden Topsnelheid km/u Maximumkoppel Nm Binnen de stad l/100km Buiten de stad l/100km Gecombineerd l/100km Gecombineerde CO2 -uitstoot (g/km) 
TDV6 AUTOMAAT (4WD) 3.0 Diesel (211 pk) met Stop/StartCONFIGUREREN 10,7 180 520 8,5 7,1 7,7 203
SDV6 AUTOMAAT (4WD) 3.0 Diesel (256 pk) met Stop/Start CONFIGUREREN 9,3 180 600 8,5 7,1 7,7 203

OPTIES & ACCESSOIRES

Niet alle weergegeven uitrustingskenmerken zijn voor elk Discovery-model beschikbaar

INTERIEUR

Een reeks materialen en voorzieningen waarmee u uw eigen persoonlijke ruimte creëert.

EXTERIEUR

Stem hem af op uw persoonlijke stijl dankzij een ruim gamma kleuren en keuzemogelijkheden.

PACKS

Kies uit een hele reeks extra opties om uw wagen nog meer te personaliseren.

TECHNOLOGIE EN BEVEILIGING

Een hele reeks van intuïtieve technologieën aan uw vingertoppen.

ENTERTAINMENT

Zo kunt u niet alleen vol vertrouwen rijden, u geniet ook van het nodige entertainment.

ACCESSOIRES

Wees uitgerust om het maximum uit elke dag te halen.

ONTDEK HOE U DEZE WAGEN HELEMAAL DE UWE MAAKT

Kies bij aankoop opties voor uw eigen wagen en pas hem met accessoires van Land Rover aan uw levensstijl en behoeften aan wanneer u wilt.

ACCESSOIRES

INTERIEUR

Officiële Land Rover-accessoires kunt u op elk moment toevoegen, van kinderzitjes en beschermdekens tot entertainmentsystemen en technische upgrades.

EXTERIEUR

Verfraai de look van uw wagen met opvallende details, voorzie extra bescherming tegen schade en opteer voor terreinupgrades.

TRANSPORTEREN EN SLEPEN

Kies gespecialiseerde opberg- en draagsystemen voor sportbenodigdheden en accessoires om het sleepvermogen van de Land Rover te benutten.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer de uitstraling van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai ze met stijlvolle merkaccessoires.

ACCESSOIRES ZOEKEN
TERUG

UW MODEL KIEZEN

DISCOVERY

KIES UW MODEL

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.