DISCOVERY LANDMARK

Met zijn motorkap- en kofferdeksel badges in Titan, exclusieve glanzend afgewerkte dakrails over de hele lengte, en buitenspiegels in Narvik Black heeft de Discovery Landmark een heel eigen look. 20" zilverkleurige lichtmetalen velgen met 5 dubbele spaken geven hem nog extra uitstraling, net als het standaard gemonteerde zonnedak, en de zwarte afwerking van het radiatorrooster en de zijdelingse luchtinlaatroosters. Binnenin bezorgen de zetelbekleding in Oxford leder en de uitbereiding van het Oxford leder (bovenkant van het dashboard en armsteunen in de deurpanelen), die beide standaard zijn, de wagen een eigentijdse en stijlvolle look.

/

SPECIFIEKE UITRUSTING

BADGING OP FLANKEN EN KOFFERDEKSEL

De LANDMARK-badges op de flanken en het kofferdeksel zijn exclusief voor deze wagen. Met hun sublieme afwerking – opnieuw een bewijs van onze aandacht voor het kleinste detail – accentueren ze de koetswerklijnen en het gekozen kleurschema.

GLANZENDE DAKRAILS OVER DE HELE LENGTE

De stijlvolle en bijzonder praktische dakrails sluiten met hun vormgeving perfect aan bij de krachtigere en gedistingeerdere look van de Discovery. Welke koetswerkkleur u ook kiest, de dakrails accentueren de schitterende uitstraling van de wagen.

KOETSWERKKLEUR ZANZIBAR

De metaalkleur Zanzibar is voor het eerst beschikbaar op de Discovery en kan enkel voor de Landmark worden besteld. Personaliseer uw wagen op een zeer unieke en opvallende manier via Zanzibar metaalkleur.

INTERIEUR IN TAN

Nog een primeur voor de Discovery is de Oxford lederen zetelbekleding in Tan. Deze kleur voor de subliem vormgegeven en afgewerkte zetels is enkel op deze wagen beschikbaar en wordt gecombineerd met een dashboard en deurpanelen in Ebony.

OVERZICHT MOTOREN

Motor Acceleratie 0-100 km/u in seconden Topsnelheid km/u Maximumkoppel Nm Binnen de stad l/100km Buiten de stad l/100km Gecombineerd l/100km Gecombineerde CO2 -uitstoot (g/km) 
TDV6 AUTOMAAT (4WD) 3.0 Diesel (211 pk) met Stop/StartCONFIGUREREN 10,7 180 520 8,5 7,1 7,7 203
SDV6 AUTOMAAT (4WD) 3.0 Diesel (256 pk) met Stop/Start CONFIGUREREN 9,3 180 600 8,5 7,1 7,7 203

OPTIES & ACCESSOIRES

Niet alle weergegeven uitrustingskenmerken zijn voor elk Discovery-model beschikbaar

INTERIEUR

Een reeks materialen en voorzieningen waarmee u uw eigen persoonlijke ruimte creëert.

EXTERIEUR

Stem hem af op uw persoonlijke stijl dankzij een ruim gamma kleuren en keuzemogelijkheden.

PACKS

Kies uit een hele reeks extra opties om uw wagen nog meer te personaliseren.

TECHNOLOGIE EN BEVEILIGING

Een hele reeks van intuïtieve technologieën aan uw vingertoppen.

ENTERTAINMENT

Zo kunt u niet alleen vol vertrouwen rijden, u geniet ook van het nodige entertainment.

ACCESSOIRES

Wees uitgerust om het maximum uit elke dag te halen.

ONTDEK HOE U DEZE WAGEN HELEMAAL DE UWE MAAKT

Kies bij aankoop opties voor uw eigen wagen en pas hem met accessoires van Land Rover aan uw levensstijl en behoeften aan wanneer u wilt.

ACCESSOIRES

INTERIEUR

Officiële Land Rover-accessoires kunt u op elk moment toevoegen, van kinderzitjes en beschermdekens tot entertainmentsystemen en technische upgrades.

EXTERIEUR

Verfraai de look van uw wagen met opvallende details, voorzie extra bescherming tegen schade en opteer voor terreinupgrades.

TRANSPORTEREN EN SLEPEN

Kies gespecialiseerde opberg- en draagsystemen voor sportbenodigdheden en accessoires om het sleepvermogen van de Land Rover te benutten.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer de uitstraling van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai ze met stijlvolle merkaccessoires.

ACCESSOIRES ZOEKEN
TERUG

UW MODEL KIEZEN

DISCOVERY

KIES UW MODEL

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.