OPTIES & ACCESSOIRES

OPTIEPAKKETTEN

OPTIEPAKKETTEN

OMGEEF UZELF MET HET FIJNSTE LEDER

Verhoog het raffinement in de cabine met het uitgebreid lederpack dat het dashboard, de deurpanelen en de middenconsole met Oxford-leder bekleedt (keuze uit drie kleuren).

/

TECHNOLOGIE

LAND ROVER INCONTROLTM APPS

De Land Rover InControlTM Apps bieden dan weer de mogelijkheid om voor de wagen geoptimaliseerde smartphone-apps te gebruiken op het aanraakscherm. Met de USB-poort van InControl Apps kunt u genieten van diverse geoptimaliseerde apps, zoals: Contacten, Kalender en Muziekspeler. In de toekomst zullen nog andere apps worden gelanceerd. Tijdens het gebruik van InControl Apps wordt uw smartphone bovendien opgeladen.

HOUD AFSTAND

Bewaar met de adaptieve snelheidsregelaar een aanhoudende, afhankelijk van de rijsnelheid variërende afstand tussen u en een voorligger. Zelfs in langzaam verkeer handhaaft hij een snelheid van minimaal 30 km/u voordat de bestuurder de wagen zelf moet afremmen.

Wade Sensing™: doorwaaddieptesensoren

Sensoren in de buitenspiegels, die de bestuurder waarschuwen als het water te diep is om door te waden. Dit systeem geeft in realtime beeldinformatie weer, met onder meer de maximale waadcapaciteit en komt vooral in het donker en 's nachts tot zijn recht.

EEN BETERE ZICHTBAARHEID

Met vijf digitale camera's die op alle kanten van de wagen zijn gemonteerd, biedt het omgevingscamerasysteem een bijna volledig 360°-beeld. Dat maakt langzame manoeuvres zoals parkeren een stuk eenvoudiger. 360°-zicht, zicht om de hoek, zicht achteraan... Maar ook de functies 'Tow Assist' en 'Tow Hitch Assist' maken deel uit van dit geavanceerde systeem.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

PAS UW EXTERIEUR AAN UW SMAAK AAN

Benadruk de opvallende stijl van de Discovery met diamantachtige adaptieve xenonkoplampen met led-signatuur. Maak uw keuze uit een brede waaier aan optionele koetswerkkleuren, zoals de premium metaalkleuren Waitomo Grey en Aruba. Werk het geheel af met stijlvolle lichtmetalen velgen met glanzend zwarte of 'Diamond Turned'-afwerking.

/

INTERIEUROPTIES

INTERIEUROPTIES

CREËER UW VOLMAAKT INTERIEUR

Zetels in stadionopstelling met volwaardige plaatsen voor zeven volwassenen, geven iedereen een ongehinderd zicht. Terwijl smetteloze lederen bekleding een prachtig ontworpen interieur creëren.

INTERIEUROPTIES

INTERIEUROPTIES

NOG MEER COMFORT EN VERFIJNING

Kies standverwarming met tijdschakelaar om het interieur vooraf op te warmen of met frisse buitenlucht af te koelen.

/

VEILIGHEID & BEVEILIGING

VEEL EN VEILIG SLEPEN

De Discovery sleept niet alleen 3.500 kg, maar wordt ook nog geholpen door de stabiliteitsvrijwaring bij slepen (Trailer Stability Assist), die de wagen zelf en de aanhangwagen onder controle helpt te houden.

KEYLESS ENTRY

Samen met de Compact Smart Key voor bediening op afstand kunt u met het Keyless Entry-systeem eenvoudig de deur openen, instappen en de Start-toets indrukken.

VEILIG EN BETROUWBAAR SLEPEN

Sleepballen, sleepkabels, trekhaken, met vaste hoogte of verstelbaar, met of zonder elektrische bekabeling, zijn verkrijgbaar met hoog sleepvermogen.

ACTIEF SPERDIFFERENTIEEL ACHTERAAN

Geniet vol vertrouwen van rijden op het zwaarste terrein met verbeterde tractie en terreincapaciteiten.

ACCESSOIRES

INTERIEUR

Officiële Land Rover-accessoires kunt u op elk moment toevoegen, van kinderzitjes en beschermdekens tot entertainmentsystemen en technische upgrades.

EXTERIEUR

Verfraai de look van uw wagen met opvallende details, voorzie extra bescherming tegen schade en opteer voor terreinupgrades.

TRANSPORTEREN EN SLEPEN

Kies gespecialiseerde opberg- en draagsystemen voor sportbenodigdheden en accessoires om het sleepvermogen van de Land Rover te benutten.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer de uitstraling van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai ze met stijlvolle merkaccessoires.

ACCESSOIRES ZOEKEN

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.