Zoals je van een Discovery mag verwachten, zal de veelzijdige Discovery Sport als optie beschikbaar zijn met een "5+2"-zetelconfiguratie terwijl zijn buitenafmetingen compacter zijn dan die van klassieke SUV's met vijf zitplaatsen.

Gerry McGovern Design Director en Chief Creative Officer van Land Rover
ELKE DAG BUITENGEWOON

Het vloeiende, aerodynamische silhouet van de nieuwe Discovery Sport, een flexibel interieur en de legendarische Land Rover-terreincapaciteiten creëren een wagen die zoveel meer te bieden heeft dan enkel schitterende looks.

IN EXTREME OMSTANDIGHEDEN GETEST OM TE RIJDEN MET VERTROUWEN

De technologie van de nieuwe Discovery Sport werd ruim 18 maanden getest op het terrein in de slopendste omstandigheden en in meer dan 20 landen.

FLEXIBELE ZITRUIMTE, BEENRUIMTE EN KOFFER

Met een optionele verschuifbare tweede zetelrij waarmee u evenveel beenruimte creëert als in een Range Rover, en een als optie beschikbare derde zetelrij, kunt u het interieur indelen volgens uw behoeften aan bagage- en/of zitruimte.

DE FILM BEKIJKEN
HIGHTECH SCHERMEN MAKEN RIJDEN EENVOUDIG

Het overzichtelijke, rustige dashboard met geavanceerde bedieningselementen is voorzien van een 8" aanraakscherm en kan als optie worden gecombineerd met een Head-Up Display met de recentste technologie voor een intuïtieve interactie met de wagen.

DE FILM BEKIJKEN

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

MEESTERSCHAP OP EN NAAST DE WEG

Het All-Terrain Progress Control werd ontwikkeld om de bestuurder te ondersteunen bij lage rijsnelheid in situaties waar de tractie mogelijk beperkt is. Het brengt de wagen vanuit stilstand tot op een ingestelde snelheid en maakt daarbij gebruik van de automatische afdalingsrem (Hill Descent Control), het Terrain Response en de tractiecontrole.

Rijden voelde nog nooit zo trefzeker.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

ROYALE, AANPASBARE KOFFER

De nieuwe Discovery Sport werd vormgegeven en technisch ontwikkeld om elke uitdaging aan te kunnen. Met een kofferruimte tot 541 liter en flexibele zetels die, wanneer ze worden neergeklapt, een laadvloer creëren die zo lang is als in de Range Rover, is er ruim plaats voor passagiers en hun bagage.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

BEDRIEGLIJK RUIM

De zeer comfortabele tweede zetelrij met stadionopstelling verzekert een goede zichtbaarheid en kan over maar liefst 160 mm worden verschoven, de beste waarde in de sector. Dankzij de derde zetelrij van de als optie beschikbare "5+2"-zetelconfiguratie neemt u in alle comfort nog twee extra kinderen mee. De twee zetels kunnen eenvoudig met één hand worden in- en uitgeklapt en hebben geen invloed op het koetswerkdesign.

/

DESIGN

DESIGN

UNIEKE EIGENTIJDSE VORMGEVING

Met zijn geslaagde proporties, compacte koetswerk en krachtige postuur is de Discovery Sport een bijdetijdse, relevante en onweerstaanbare wagen. Zijn treffende silhouet en prachtig gesculpteerde oppervlakken maken de klik op emotioneel vlak.

DESIGN

DESIGN

DESIGN-DNA VAN DISCOVERY MET BLIK OP DE TOEKOMST

Ook het interieur bekoort met krachtige horizontale en verticale lijnen, aangevuld met zuivere oppervlakken, schitterende afwerkingen en als optie beschikbare hoogwaardige ledersoorten, die het zeer veelzijdige totaalpakket accentueren. Binnen- en buitenkant gaan naadloos in elkaar over in een wagen die duidelijk zijn Discovery-DNA toont en tegelijk resoluut vooruitkijkt.

DESIGN

DESIGN

MINUTIEUZE AANDACHT VOOR ELK DETAIL

U kunt uw wagen personaliseren met tal van designelementen.

Of u kunt het toekomstgerichte design accentueren met het Black Design Pack, met een zwarte afwerking van het dak, het radiatorrooster, de zijroosters, de buitenspiegelbehuizingen en de logo's, en bovendien glanzend zwarte velgen."

/

SPECIFICATIES IN HET KORT

LAADVLOERLENGTE

1.887mm

Met de zetels op de tweede rij neergeklapt. Ideaal voor lompe, lange of omvangrijke spullen.

MAXIMALE BEENRUIMTE

999mm

Extra comfort dankzij een tweede zetelrij die vanaf de SE over 160 mm kan worden verschoven.

VEELZIJDIGE OPBERGRUIMTE

34,65liter

Veel en doordachte opbergruimte in het interieur voor een actieve levensstijl.

MAXIMAAL SLEEPVERMOGEN

2.500kg

Als u kiest voor vijf zitplaatsen en vierwielaandrijving.

OPTIES & ACCESSOIRES

Niet alle getoonde systemen zijn beschikbaar op alle versies van de nieuwe Discovery Sport.

INTERIEUR

Een reeks afwerkingen en bijzondere details waarmee u uw eigen persoonlijke ruimte creëert.

EXTERIEUR

Stem uw wagen af op uw persoonlijke stijl dankzij een ruim gamma kleuren en keuzemogelijkheden.

PACKS

Een assortiment opties om uw wagen nog sterker te personaliseren.

TECHNOLOGIE & VEILIGHEID

Tal van intuïtieve technologieën binnen het bereik van uw vingertoppen.

ENTERTAINMENT

Ga niet alleen vol vertrouwen op verkenning. Laat u ook entertainen.

ACCESSOIRES

Haal het maximum uit elke dag.

ONTDEK HOE U UW WAGEN HELEMAAL DE UWE KUNT MAKEN

Maak uw wagen uniek met opties wanneer u hem bestelt, en kies gelijk wanneer nog voor accessoires van Land Rover volgens uw levensstijl en behoeften.

TERUG

UW MODEL KIEZEN

DISCOVERY SPORT

KIES UW VERSIE

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.