OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle modellen. Vraag meer info aan de Land Rover concessiehouder in uw buurt.

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES
/

EXTERIEUROPTIES

EXTERIEUROPTIES

SCHITTERENDE LICHTMETALEN VELGEN

Personaliseer uw Range Rover Evoque met uw favoriete lichtmetalen velgen. Maak uw keuze uit een brede waaier aan eigentijdse en dynamische designs in maten van 17" tot 20".

/
EXTERIEUROPTIES
/

OPTIEPACKS

OPTIEPACKS

OPTIEPACKS

BLACK DESIGN PACK

Het optionele Black Design Pack geeft het exterieur van uw Range Rover Evoque een extra indrukwekkende toets. Het is verkrijgbaar met alle koetswerkkleuren en omvat verdonkerde koplampen, mistkoplampen en mistachterlichten, koetswerkelementen in Narvik Black en opvallende 20" lichtmetalen velgen in Satin Black.

/

OPTIEPACKS

OPTIEPACKS

GRAPHITE DESIGN PACK

Zet de al stijlvolle look van uw Range Rover Evoque nog extra in de verf met het nieuwe Graphite Design Pack. Het omvat verdonkerde koplampen, mistlichten en achterlichten, een radiatorroosterrand in Satin Dorchester Grey en een zwart contrasterend dak. Unieke 20" lichtmetalen velgen met Satin Technical Grey-afwerking maken de look compleet.

/

ACCESSOIRES

INTERIEURACCESSOIRES

Officiële Land Rover-accessoires kunt u op elk moment toevoegen, van kinderzitjes en beschermdekens tot entertainmentsystemen en technische upgrades.

EXTERIEURACCESSOIRES

Verfraai de look van uw wagen met opvallende details en voorzie extra bescherming tegen terreinschade.

TRANSPORTEREN EN SLEPEN

Met de set dakrails kunt u alle accessoires en gespecialiseerde transportsystemen voor sportuitrusting monteren om de transportcapaciteiten van Land Rover optimaal te benutten.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer de uitstraling van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai ze met stijlvolle merkaccessoires.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.