Het volkomen nieuwe design en de revolutionaire lichte constructie hebben ons in staat gesteld klanten van luxueuze wagens een nieuwe ervaring aan te bieden, met nog meer comfort, verfijning en rijkwaliteiten.

Phil Popham Group Marketing Director, Jaguar Land Rover
EEN ECHT DESIGNICOON

De drie klassieke lijnen geven de Range Rover zijn onmiskenbare vorm. Het iconische silhouet loopt nu iets spitser af, terwijl glanzend zwarte stijlen het effect van een zwevend dak versterken.

ONGEËVENAARDE CAPACITEITEN

Met een hele reeks geavanceerde technologieën presteert hij sterk op elk terrein en in alle omstandigheden.

TOONAANGEVEND RAFFINEMENT

Verfijning is eigen aan Range Rover. Het is prachtig ingericht en doordacht vormgegeven om te verwennen en een gevoel van rust en luxueus comfort te creëren.

DE ENIGE WAGEN DIE U OOIT NODIG ZULT HEBBEN

Van het zwaarste en meest onherbergzame terrein tot het spitsuurverkeer in de stad biedt Range Rover een ontspannen, intuïtieve en veel voldoening schenkende rijervaring.

DESIGN

DESIGN

MODERNE INTERPRETATIE VAN EEN ICONISCH DESIGN

De drie klassieke lijnen, meer bepaald de onderste dorpellijn, de zwevende daklijn en de doorlopende gordellijn, geven de Range Rover zijn onmiskenbare vorm. Het iconische silhouet loopt iets spitser af, terwijl het gebruik van nagenoeg vlak aansluitend glas en glanzend zwarte stijlen de gestroomlijnde en elegante vorm van het dak benadrukt.

DESIGN

DESIGN

PRACHTIG UITGERUST

Het interieur van de Range Rover creëert een gevoel van rust en weelderig, luxueus comfort. Het is prachtig uitgerust en doordacht ontworpen. De brede middenconsole brengt de essentiële bedieningselementen binnen handbereik. De zuivere oppervlakken en het gebruik van zacht en soepel leder, houtfineer en sterk gepolijste sierelementen zorgt voor een eigentijdse, comfortabele omgeving.

DESIGN

DESIGN

LANGE WIELBASIS

De Range Rover met lange wielbasis is onmiddellijk herkenbaar, schitterend ontworpen en prachtig uitgerust. Zijn koetswerk onderscheidt zich door unieke stijlelementen zoals het opvallende 'L'-logo achter elke voorwielkast en de standaard buitenspiegelkappen in Santorini Black. En hoewel het koetswerk met 200 mm werd verlengd, lijkt zijn silhouet ongewijzigd.

DESIGN

DESIGN

BEHAAGLIJK EN WEELDERIG INTERIEUR

De Range Rover met lange wielbasis werd dan ook ontworpen om er precies hetzelfde uit te zien en hetzelfde aan te voelen als de korte versie en een ongeëvenaard ontspannen en comfortabel rijgedrag af te leveren. Dankzij de extra 186 mm ruimte achterin genieten de achterpassagiers bovendien een ongeëvenaard niveau van comfort. Zacht, soepel leder, fineerhout en sterk gepolijste accenten geven een gevoel van sereniteit en rust.

DESIGN

DESIGN

SV Autobiography

Vakmanschap geraakt nooit uit de mode en de ongeveer vijfenveertig jaar ervaring in het ontwerpen van de Range Rover werd samengebracht in het SV Autobiography-model.

Om uw persoonlijke smaak te weerspiegelen, stelt de optionele tweekleurige afwerking u in staat om de wagen te bestellen in een van negen kleuren onder de gordellijn en Santorini Black boven de gordellijn, voor een ongeëvenaard prestigieuze uitstraling.

Elk aspect, van het unieke radiatorrooster tot de zijdelingse en bijkomende ventilatieopeningen, ademt raffinement en aandacht voor details.

DESIGN

DESIGN

ONBERISPELIJK VAKMANSCHAP

Het interieur van de Range Rover SV Autobiography is de ultieme belichaming van geraffineerd, geavanceerd en weelderig leven. De aandacht voor details komt tot uiting in alles wat u ziet en aanraakt. Van de middenconsole met flessenkoeler en klaptafeltjes achterin tot het unieke zetelontwerp met kuitondersteuning: de wagen straalt een en al zelfvertrouwen en rust uit.

/

CAPABILITY

CAPABILITY

DE MEEST CAPABELE LAND ROVER OOIT

De Range Rover werd ontwikkeld tot de meest verfijnde en capabele Land Rover ooit. De Range Rover is 's werelds eerste SUV met een volledig aluminium koetswerkstructuur en garandeert, dankzij zijn hypergeavanceerde, lichte ophanging, fabelachtige terreincapaciteiten en een hoogstaand rijgedrag en raffinement op de weg.

CAPABILITY

CAPABILITY

HYBRIDETECHNOLOGIE VOOR EEN INDRUKWEKKENDE EFFICIËNTIE

De Range Rover Hybrid werd net als elke Land Rover aan de zwaarste tests onderworpen, zowel op het terrein als in de extreemste omstandigheden. De 3.0 SDV6-dieselmotor en de 35 kW sterke elektromotor genereren samen dezelfde prestaties als de SDV8, maar met een 14% (27 g/km) lagere CO²-uitstoot dan de TDV6-motor (169 g/km).

*Aleutian Silver is niet meer verkrijgbaar na eind oktober 2015.

CAPABILITY

CAPABILITY

GERAFFINEERD EN BEHEERST

De Range Rover biedt een subliem weggedrag en toont zich uitermate wendbaar in de bochten. Het gamma krachtige benzine- en dieselmotoren maakt gebruik van de recentste technologie.

CAPABILITY

CAPABILITY

INTELLIGENTE VIERWIELAANDRIJVING

Zowel op moeilijke terreinen als op de weg zorgt de permanente, intelligente vierwielaandrijving van de Range Rover voor een maximale grip en minimale verspilling. En het volledig gesynchroniseerde 'shift on the move'-systeem met twee verhoudingen schakelt van hoge naar lage verhoudingen bij snelheden tot 60 km/u zonder dat de wagen moet stoppen.

/

SPECIFICATIES IN HET KORT

BRANDSTOFVERBRUIK (GECOMBINEERD)

6,9l/100km

Lichte motoren van aluminium en knappe technische oplossingen helpen brandstof te besparen. Waarde opgetekend met TDV6-motor.

KOFFERINHOUD

909liter

De bagageruimte is royaal en kan nog verder worden vergroot door de achterbank neer te klappen (let wel dat de achterste Executive Class-zetels niet neerklapbaar zijn).

DOORWAADDIEPTE

900mm

Kan een maximale doorwaaddiepte van 900 mm aan.

CO2 GECOMBINEERDE KOOLSTOFEMISSIE

182g/km

De lichte koetswerkstructuur van aluminium en efficiënte aandrijflijnen dragen bij tot een verminderde uitstoot van CO2. Waarde opgetekend met TDV6-motor.

OPTIES & ACCESSOIRES

PERSONALISEER UW WAGEN

INTERIEUR

Een reeks afwerkingen en bijzondere details waarmee u uw eigen persoonlijke ruimte creëert.

EXTERIEUR

Stem hem af op uw persoonlijke stijl dankzij een ruim gamma kleuren en keuzemogelijkheden.

OPTIES

Een hele reeks extra opties om uw wagen nog meer te personaliseren.

TECHNOLOGIE

Een hele reeks van intuïtieve technologieën aan uw vingertoppen.

ENTERTAINMENT

Zo kunt u niet alleen vol vertrouwen verkennen, u geniet van ook het nodige entertainment.

ACCESSOIRES

Wees toegerust om het maximum uit elke dag te halen.

ONTDEK HOE U DEZE WAGEN HELEMAAL DE UWE MAAKT

Kies bij aankoop opties voor uw heel eigen wagen en pas hem met accessoires van Land Rover aan uw levensstijl en behoeften aan wanneer u wilt.

TERUG

UW MODEL KIEZEN

RANGE ROVER

Kies uw versie

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.