Het volkomen nieuwe design en de revolutionaire lichte constructie hebben ons in staat gesteld klanten van luxueuze wagens een nieuwe ervaring aan te bieden, met nog meer comfort, verfijning en rijkwaliteiten.

Phil Popham Group Marketing Director, Jaguar Land Rover

EEN ECHT DESIGNICOON

De drie klassieke lijnen geven de Range Rover zijn onmiskenbare vorm. Het iconische silhouet loopt nu iets spitser af, terwijl glanzend zwarte stijlen het effect van een zwevend dak versterken.

ONGEËVENAARDE CAPACITEITEN

Met een hele reeks geavanceerde technologieën presteert hij sterk op elk terrein en in alle omstandigheden.

TOONAANGEVEND RAFFINEMENT

Verfijning is eigen aan Range Rover. Het is prachtig ingericht en doordacht vormgegeven om te verwennen en een gevoel van rust en luxueus comfort te creëren.

DE ENIGE WAGEN DIE U OOIT NODIG ZULT HEBBEN

Van het zwaarste en meest onherbergzame terrein tot het spitsuurverkeer in de stad biedt Range Rover een ontspannen, intuïtieve en veel voldoening schenkende rijervaring.

DESIGN

DESIGN

MODERNE INTERPRETATIE VAN EEN ICONISCH DESIGN

De drie klassieke lijnen, namelijk de onderste dorpellijn, de daklijn en de doorlopende gordellijn die rond de hele wagen loopt, geven de Range Rover zijn onmiskenbare vorm. Het iconische silhouet loopt iets spitser af, terwijl het gebruik van nagenoeg vlak aansluitend glas en glanzend zwarte stijlen het effect van een zwevend dak versterkt en zo zijn gestroomlijnde en elegante vorm benadrukt.

DESIGN

DESIGN

COMFORTABEL INTERIEUR

De Range Rover werd ontworpen om intuïtief te rijden en zo het hoogste comfort te verzekeren. De brede middenconsole brengt de belangrijkste bedieningselementen binnen handbereik terwijl zacht, soepel leder, houtfineer en afwerkingen in hoogglans een gevoel van sereniteit en rust uitstralen.

DESIGN

DESIGN

LEGENDARISCHE VERHOOGDE BESTUURDERSPOSITIE

De Range Rover rijdt zelfverzekerd en vertrouwenwekkend. De legendarische hoge zithouding bezorgt de bestuurder het best mogelijke zicht op de weg. Van het zwaarste en meest onherbergzame terrein tot het spitsuurverkeer in de stad biedt hij een ontspannen, intuïtieve en veel voldoening schenkende rijervaring.

DESIGN

DESIGN

EEN GEVOEL VAN LICHT EN RUIMTE

Het panoramische schuifdak doet het interieur in het licht baden en versterkt het gevoel van ruimte en verbondenheid met de buitenwereld.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

DE MEEST CAPABELE LAND ROVER OOIT

De Range Rover werd ontwikkeld tot de meest verfijnde, meest capabele Land Rover ooit. Door gebruik te maken van de nieuwste koetswerk- en chassistechnologieën staan de terreinkwaliteiten op een ongekend niveau, zowel wat de capaciteiten en het gebruiksgemak op het terrein betreft als qua rijgedrag en raffinement op de weg.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

DE BESTE IN ZIJN KLASSE IN WADEN EN SLEPEN

Dankzij een innovatieve luchtinlaat, die aan de zijkant van de wagen, tussen het binnen- en buitenpaneel van de motorkap, lucht aanzuigt, kan de nieuwste Range Rover tot 900 mm diep door water waden. Het sleepvermogen tot 3.500 kg wordt ondersteund door een aantal technologisch geavanceerde voorzieningen, die het slepen gemakkelijker en veiliger maken.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

COOL EN BEHEERST OP DE WEG

De Range Rover toont zich wendbaar in de bochten. Het gamma krachtige benzine- en dieselmotoren maakt gebruik van de recentste technologie.

SPECIFICATIES IN HET KORT

BRANDSTOFVERBRUIK (GECOMBINEERD)

7,5l/100km

Lichte motoren van aluminium en knappe technische oplossingen helpen brandstof te besparen. Waarde opgetekend met TDV6-motor.

KOFFERINHOUD

909liter

De bagageruimte is royaal en kan nog verder worden vergroot door de achterbank neer te klappen (let wel dat de achterste Executive Class-zetels niet neerklapbaar zijn).

DOORWAADDIEPTE

900mm

Kan een maximale doorwaaddiepte van 900 mm aan.

CO2 GECOMBINEERDE KOOLSTOFEMISSIE

196g/km

De lichte koetswerkstructuur van aluminium en efficiënte aandrijflijnen dragen bij tot een verminderde uitstoot van CO2. Waarde opgetekend met TDV6-motor.

ALLE SPECIFICATIES BEKIJKEN

OPTIES & ACCESSOIRES

PERSONALISEER UW WAGEN

INTERIEUR

Een reeks afwerkingen en bijzondere details waarmee u uw eigen persoonlijke ruimte creëert.

EXTERIEUR

Stem hem af op uw persoonlijke stijl dankzij een ruim gamma kleuren en keuzemogelijkheden.

OPTIES

Een hele reeks extra opties om uw wagen nog meer te personaliseren.

TECHNOLOGIE

Een hele reeks van intuïtieve technologieën aan uw vingertoppen.

ENTERTAINMENT

Zo kunt u niet alleen vol vertrouwen verkennen, u geniet van ook het nodige entertainment.

ACCESSOIRES

Wees toegerust om het maximum uit elke dag te halen.

ONTDEK HOE U DEZE WAGEN HELEMAAL DE UWE MAAKT

Kies bij aankoop opties voor uw heel eigen wagen en pas hem met accessoires van Land Rover aan uw levensstijl en behoeften aan wanneer u wilt.

TERUG

UW MODEL KIEZEN

RANGE ROVER

Kies uw versie

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070