Uw keuze voor een Land Rover als bedrijfswagen zegt heel wat over uw organisatie. U stelt prijs op geavanceerde en efficiënte technologie. U eist beperkte gebruikskosten en een hoge restwaarde. U verwacht het hoogste serviceniveau van de deskundigen die u adviseren over de beste oplossing voor uw behoeften. Voor meer informatie kiest u hieronder de link die het meest van toepassing is op u of uw organisatie.

Als fleet manager moet u de behoeften van uw onderneming aan lage gebruikskosten, een probleemloze service en uitstekende restwaarden in evenwicht brengen met de vraag naar hoogstaande, goed uitgeruste en prestigieuze wagens van uw collega’s. Met zijn nieuwe, uiterst efficiënte benzine- en dieselmotoren en rijke standaarduitrusting speelt Land Rover perfect in op beide eisen. Onze Fleet Sales Managers kunnen u helpen om de juiste wagen voor uw behoeften te vinden.


De aankoopprijs is maar een factor in de totale kosten van een bedrijfswagen en niet zelden blijken goedkopere modellen op lange termijn duurder in gebruik. Belangrijke elementen waar men rekening mee dient te houden zijn de onderhoudskosten, brandstofkosten en natuurlijk de restwaarde van de wagen op het einde van het contract. Wie deze factoren in rekening brengt, zal merken dat een Land Rover bij uitstek geschikt is als bedrijfswagen en om uw meest gewaardeerde werknemers te belonen.


Restwaarden

De restwaarden van Land Rover-modellen zoals de immens populaire Range Rover reeks weerspiegelen hun populariteit op de tweedehandsmarkt en het niveau van klantentevredenheid.


Contact

Gelieve voor meer informatie contact op te nemen met onze Fleet & Business Sales Managers Belux:

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.