Component with schema "Ready To Go Bar" and view "ready-to-go-bar" and title "ready-to-go-bar" and ID "tcm:310-82937-v13" on page "https://www.landrover.be/nl/discovery-4/index.html"Als een van de meest luxueuze, capabele en veelzijdige SUV's ter wereld is de Discovery de perfecte wagen voor mensen die ten volle van een actieve levensstijl genieten.

Phil Popham Group Marketing Director, Jaguar Land Rover

ZELFVERZEKERD OP ONTDEKKING

De Discovery voelt zich overal in zijn element, of hij nu een stad doorkruist of iedereen meeneemt voor een weekend vol avontuur.

KRACHTIGER EN VOORNAMER DAN OOIT

Met zijn iconisch profiel en doelgericht postuur verleent de opvallende vormgeving van de Discovery de wagen een modernere look.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK VOOR ZEVEN VOLWASSENEN

De zetels in stadionopstelling van de Discovery geven iedereen een ongehinderd zicht. Het infotainmentgamma en de diverse technologieën brengen voor iedereen entertainment, ontspanning en comfort.

GEMAAKT VOOR HET AVONTUUR

Met zijn vermogen om de bestuurder, zes passagiers en hun bagage met gemak te vervoeren, en een sleepvermogen van 3.500 kg is de Discovery de ideale wagen.

ALL-NEW DISCOVERY

De meest veelzijdige SUV ooit

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

ALLESKUNNER VAN NATURE

Met een druk op de knop wijzigt Terrain Response® de afstelling van de motor, transmissie, gaspedaal en tractie van de Discovery voor een optimaal rijgemak. Dus of u nu over asfalt, gras, grind en sneeuw, modder en sporen of zand en rotsen rijdt, hij overwint elke ondergrond met sprekend gemak.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

LICHTER WERK

Of u nu een weekendje eropuit trekt of de reis van uw leven gaat maken, de tweedelige kofferklep en de regelbare luchtvering van de Discovery maken in- en uitladen gemakkelijker. Open het onderste deel voor een zo laag mogelijke laaddrempel en sluit het om minder ver te moeten reiken.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

RIJDEN MET RAFFINEMENT

De stad achterlaten en de vrije natuur intrekken moet keer op keer een plezier zijn. Daarom beschikt de Discovery over geavanceerde technologie die de bestuurder helpt om zich één te voelen met de weg en die een meeslepend en responsief rijgedrag aflevert. Voortaan is de rit naar uw bestemming even aangenaam als de bestemming zelf.

/

DESIGN

DESIGN

EEN KRACHTIG DESIGN

Het radiatorrooster, de nieuwe spiegels en de nieuwe bumper geven het sterke design van de Discovery een knappe finishing touch. Typerende koplampen onderstrepen zijn eigentijdse lijnen.

DESIGN

DESIGN

EEN UITSTEKEND ZICHT

Met de legendarische verhoogde bestuurderspositie van Land Rover (Command Driving Position), krijgt de bestuurder een ongekend zicht op de weg voor hem en een beter zicht in het algemeen. Zo worden gevaren vlugger opgemerkt en wordt parkeren eenvoudiger. En aangezien alle bedieningen natuurlijk in de hand vallen, gaat ze ook stress en vermoeidheid tegen.

DESIGN

DESIGN

VOORRANG AAN VEILIGHEID

Of u nu de kinderen naar school brengt of op het terrein bent, de geavanceerde veiligheidssystemen van de Discovery helpen altijd te zorgen voor grip en stabiliteit. Als het nodig is, krijgt u de extra steun van de elektronische noodrembekrachtiging (Emergency Brake Assist) en zijn er de geruststellende frontale, zij- en gordijnairbags.

/

SPECIFICATIES IN HET KORT

BRANDSTOFVERBRUIK (GECOMBINEERD)

7.7l/100km

Met de 3.0 liter TDV6 dieselmotor met Stop/Start (gecombineerd).

KOFFERRUIMTE

2558liter

Met neergeklapte achterzetels. Voor een weekendje eropuit of de reis van uw leven, de Discovery biedt een zee van ruimte.

SLEEPVERMOGEN (kg)

3500kg

De Discovery sleept niet alleen een indrukwekkende 3.500 kg, maar wordt ook nog geholpen door de Trailer Stability Assist, die de wagen en de aanhangwagen onder controle houdt.

VRIJE HOOGTE

310mm

Terreinhoogte met luchtvering en manuele heffunctie.

ACCESSORIES

INTERIEUR

Officiële Land Rover-accessoires kunt u op elk moment toevoegen, van kinderzitjes en beschermdekens tot entertainmentsystemen en technische upgrades.

EXTERIEUR

Verfraai de look van uw wagen met opvallende details, voorzie extra bescherming tegen schade en opteer voor terreinupgrades.

TRANSPORTEREN EN SLEPEN

Met de set dakrails kunt u alle gespecialiseerde transportsystemen voor sportuitrusting monteren om de transportcapaciteiten van Land Rover optimaal te benutten.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer de uitstraling van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai ze met stijlvolle merkaccessoires.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.