BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Als een van de meest luxueuze, capabele en veelzijdige SUV's ter wereld is de Discovery de perfecte wagen voor mensen die ten volle van een actieve levensstijl genieten.

Phil Popham

ZELFVERZEKERD OP ONTDEKKING

De Discovery voelt zich overal in zijn element, of hij nu een stad doorkruist of iedereen meeneemt voor een weekend vol avontuur.

KRACHTIGER EN VOORNAMER DAN OOIT

Met zijn iconisch profiel en doelgericht postuur verleent de opvallende vormgeving van de Discovery de wagen een modernere look.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK VOOR ZEVEN VOLWASSENEN

De zetels in stadionopstelling van de Discovery geven iedereen een ongehinderd zicht. Het infotainmentgamma en de diverse technologieën brengen voor iedereen entertainment, ontspanning en comfort.

GEMAAKT VOOR HET AVONTUUR

Met zijn vermogen om de bestuurder, zes passagiers en hun bagage met gemak te vervoeren, en een sleepvermogen van 3.500 kg is de Discovery de ideale wagen.

Discovery Generations

ALL-NEW DISCOVERY

De meest veelzijdige SUV ooit

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

ALLESKUNNER VAN NATURE

Met een druk op de knop wijzigt Terrain Response® de afstelling van de motor, transmissie, gaspedaal en tractie van de Discovery voor een optimaal rijgemak. Dus of u nu over asfalt, gras, grind en sneeuw, modder en sporen of zand en rotsen rijdt, hij overwint elke ondergrond met sprekend gemak.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

LICHTER WERK

Of u nu een weekendje eropuit trekt of de reis van uw leven gaat maken, de tweedelige kofferklep en de regelbare luchtvering van de Discovery maken in- en uitladen gemakkelijker. Open het onderste deel voor een zo laag mogelijke laaddrempel en sluit het om minder ver te moeten reiken.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

RIJDEN MET RAFFINEMENT

De stad achterlaten en de vrije natuur intrekken moet keer op keer een plezier zijn. Daarom beschikt de Discovery over geavanceerde technologie die de bestuurder helpt om zich één te voelen met de weg en die een meeslepend en responsief rijgedrag aflevert. Voortaan is de rit naar uw bestemming even aangenaam als de bestemming zelf.

/

INNOVATIE

EEN VLOT EN ZELFVERZEKERD RIJGEDRAG

Regelbare luchtvering maakt het rijden comfortabeler en kan worden verhoogd om over ruw terrein te rijden, of verlaagd om gemakkelijker in te laden.

DOOR WATER

Laat u niet door water tegenhouden, met de als optie verkrijgbare Wade Sensing<sup>TM</sup>. Sensoren vertellen u wanneer het water in de buurt komt van de maximale doorwaaddiepte van 700 mm.

PARKEREN VOL VERTROUWEN

Krappe parkeerplaatsen zijn geen probleem dankzij parkeersensoren en een achteruitrijcamera.

DESIGN

DESIGN

EEN KRACHTIG DESIGN

Het radiatorrooster, de nieuwe spiegels en de nieuwe bumper geven het sterke design van de Discovery een knappe finishing touch. Typerende koplampen onderstrepen zijn eigentijdse lijnen.

DESIGN

DESIGN

EEN UITSTEKEND ZICHT

Met de legendarische verhoogde bestuurderspositie van Land Rover (Command Driving Position), krijgt de bestuurder een ongekend zicht op de weg voor hem en een beter zicht in het algemeen. Zo worden gevaren vlugger opgemerkt en wordt parkeren eenvoudiger. En aangezien alle bedieningen natuurlijk in de hand vallen, gaat ze ook stress en vermoeidheid tegen.

DESIGN

DESIGN

VOORRANG AAN VEILIGHEID

Of u nu de kinderen naar school brengt of op het terrein bent, de geavanceerde veiligheidssystemen van de Discovery helpen altijd te zorgen voor grip en stabiliteit. Als het nodig is, krijgt u de extra steun van de elektronische noodrembekrachtiging (Emergency Brake Assist) en zijn er de geruststellende frontale, zij- en gordijnairbags.

/

SPECIFICATIES IN HET KORT

BRANDSTOFVERBRUIK (GECOMBINEERD)

7.7l/100km

Met de 3.0 liter TDV6 dieselmotor met Stop/Start (gecombineerd).

KOFFERRUIMTE

2558liter

Met neergeklapte achterzetels. Voor een weekendje eropuit of de reis van uw leven, de Discovery biedt een zee van ruimte.

SLEEPVERMOGEN (kg)

3500kg

De Discovery sleept niet alleen een indrukwekkende 3.500 kg, maar wordt ook nog geholpen door de Trailer Stability Assist, die de wagen en de aanhangwagen onder controle houdt.

VRIJE HOOGTE

310mm

Terreinhoogte met luchtvering en manuele heffunctie.

ACCESSORIES

Stuurwiel met schakelhendels van de Discovery

INTERIEUR

Officiële Land Rover-accessoires kunt u op elk moment toevoegen, van kinderzitjes en beschermdekens tot entertainmentsystemen en technische upgrades.

De zijtreden van de Land Rover Discovery.

EXTERIEUR

Verfraai de look van uw wagen met opvallende details, voorzie extra bescherming tegen schade en opteer voor terreinupgrades.

De fietsdrager van de Discovery achteraan.

TRANSPORTEREN EN SLEPEN

Met de set dakrails kunt u alle gespecialiseerde transportsystemen voor sportuitrusting monteren om de transportcapaciteiten van Land Rover optimaal te benutten.

De 20'' lichtmetalen velgen met 10 dubbele spaken van de Discovery.

VELGEN EN ACCESSOIRES

Personaliseer de uitstraling van uw Land Rover met lichtmetalen velgen en verfraai ze met stijlvolle merkaccessoires.