KIES UW UITVOERING

Het summum van ruimte, comfort en durf.

 

Modern, verfijnd en altijd klaar voor vertrek.

 

De Discovery Sport in zijn puurste vorm.

 

BLIJF ONTDEKKEN

Discovery Sport outside of glass house

ONTDEK DE DISCOVERY SPORT

Ontworpen voor het gezinsleven: onderscheidend Discovery-DNA.

Discovery sport standing at charging Phev point

ELEKTRISCHE PLUG-IN HYBRIDE AANDRIJVING (PHEV)

Efficiëntie en prestaties.

Als de auto is uitgerust met 18" velgen, bedraagt de topsnelheid 221 km/h.

‡‡In combinatie met elektromotor.

 

1De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2Standaard abonnement van 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een micro-simkaart en een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Verbinding met mobiele netwerken kan niet op elke locatie worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. De standaarduitrusting kan ook verschillen per land van aanschaf, de gekozen motor en aandrijving.

 

MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.