Treed aan het stuur van de nieuwe Land Rover Discovery Sport in de voetsporen van de Aboriginals, langs vuurrode duinen, steile zandstenen rotsen en oeroude rivieren in de woestijn van Australië.

DE SPECTACULAIRE OUTBACK

Bij uw aankomst in Alice Springs wordt u onthaald door het team en maakt u kennis met de Land Rover-modellen. U leert uw wagen kennen op de spectaculaire bergruggen van de West MacDonnell-bergketen, waarna u terugkeert naar het basiskamp voor een feestmaal in het hoog aangeschreven restaurant Hanuman.


Na een verkwikkende nacht zetten we koers naar Finke Gorge National Park. Daar gaat u offroad langs de loop van de 350 miljoen jaar oude Finke River, en kronkelt u door de Red Gums en rotsige kreekbeddingen van Palm Valley. De volgende halte is de oase van Watarrka National Park, meteen ook de basis voor uw verblijf in het panoramische Kings Canyon Resort.

We zetten onze tocht door de Outback verder naar Ayers Rock, naar een eenzame duin in de buurt van Uluru en de luxueuze tentverblijven met glazen wanden van Longitude 131°. Laat u onder de sterrenhemel meeslepen door de reizen van de Australische pioniers uit de beginjaren met kaarten en objecten die uniek zijn voor uw gastenverblijf.


We trekken nu naar het zuiden, diep in het gebied van de Pitjantjatajara in Centraal-Australië. U test de nieuwe Discovery Sport op stoffig terrein, langs de ontzagwekkende Mount Conner naar Cave Hill, het geboorteland van de Anangu. Daar vertellen de autochtone gastheren u alles over de cultuur en geschiedenis van de Aboriginals, het basisbeginsel van “Tjukurpa” en de schitterende grotschilderingen over het ontstaan van de Seven Sisters.


Terug in Longitude 131° kunt u genieten van drankjes op de Dune Top terwijl de zon ondergaat.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.