We lieten de platgetreden paden voor wat ze waren en vatten een tocht aan door het opmerkelijke Atlasgebergte, in het comfort van de terreinvaardigste wagen ter wereld. We verkenden de uitgestrekte soeks van Marrakech, overnachtten in alle luxe en proefden de schitterende plaatselijke keuken.

KLEUR, CULTUUR EN AVONTUUR

De Marrokaanse reis bracht ons diep in het hart van Noord-Afrika en liet u behalve stranden, bossen en woestijnduinen ook genieten van afgelegen historische weggetjes en offroadparcoursen.


Het avontuur begon in Marrakech, waar de kennis van onze plaatselijke gidsen van onschatbare waarde was in onze zoektocht naar verborgen pareltjes in de bruisende en drukke soeks en het doolhof van steegjes van de medina.


Daarna zetten we koers naar de winderige kuststad Essaouira. Beschut door de muren van de medina konden we in de baai van de oude stad kennismaken met de charme van dit plaatselijke vissersdorp.

Aan het stuur van een Discovery baanden we ons een weg door een land dat de magie van het Midden-Oosten combineert met Berbertradities en Europese flair. Onderweg hielden we halt om te proeven van rijke Marokkaanse smaken in voortreffelijke plaatselijke restaurants. We verbleven op enkele van de meest luxueuze locaties van Marokko.


De deskundige instructeurs van Land Rover Experience begeleidden ons door het ruwe Marokkaanse terrein terwijl we kronkelend de heuvels aan de voet van het Atlasgebergte doorkruisten. We genoten van de spectaculaire panorama’s die de golvende landschappen ons boden. Beneden lag de Agafay-woestijn, waar we de nacht doorbrachten in het alom geprezen luxueuze tentenkamp van Land Rover Adventure Travel.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.