Beleef Afrika ten zuiden van de Sahara en de wildernis van de Serengeti vanuit het comfort van de terreinvaardigste wagens ter wereld. Dit is de ultieme safari met geprivilegieerde toegang, luxe en persoonlijke aandacht.

DE ULTIEME SAFARI

Aan het stuur van een Land Rover Discovery ontdekt u het ultieme safari-avontuur met een tocht door de faunarijke bush, de uitgestrekte open savannes en de met baobabs omzoomde kreken. Er is geen betere manier om zelf de gigantische kuddes gnoes door de Serengeti te zien trekken op hun jaarlijkse migratie.


U vertoeft niet alleen in het geruststellende gezelschap van Land Rover Experience-instructeurs, maar wordt ook persoonlijk begeleid door deskundige gidsen en geniet van de unieke luxueuze accommodatie en catering van Abercrombie & Kent.

U hebt de kans om de capaciteiten van de wagens te testen terwijl we door dit bijzondere gebied rijden, maar u krijgt ook ruim de tijd om te ontspannen en tot rust te komen, inclusief zilveren bestek en dagverse lokale ingrediënten van topkwaliteit.


Zelfs het brood wordt dagelijks vers gebakken in grondovens. Afsluiten doet u met een borrel bij zonsondergang.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.