HANNAH WHITE

Een elite-solozeilster en avonturierster die de volgende generatie wil inspireren

Hannah is een 31-jarige avonturierster, zeilster en verslaggeefster die dol is op de Britse natuur. Of ze nu een berg beklimt, een zee overzeilt of loopt op het platteland, ze is steeds vastberaden om haar fabelachtige avonturen en haar succesvolle televisiecarrière te combineren en de wereld te stimuleren om het plezier van een actief buitenleven te delen.

Hannah maakte eerst naam in de wereld van het solozeilen. Aangezien ze tot drie keer toe solo over de Atlantische oceaan zeilde, is ze niet vies van een uitdaging, noch op het water, noch op het land. Nadat ze een uitstekende tweede plaats behaalde in haar recente solorace op de Atlantische Oceaan, keerde ze terug naar de wereld van de televisie. Hannah oogstte heel wat succes in wat van oudsher een mannenwereld is en blijft voortbouwen op dat succes via haar eigen avonturen en haar werk als verslaggeefster, bijvoorbeeld voor de Olympische Spelen van Londen 2012 of het programma Countryfile van BBC 1.


Een hoogtepunt uit de zeilcarrière van Hannah kwam er in 2009, toen ze een podiumplaats behaalde in een van 's werelds zwaarste soloraces, de 'Original Single Handed Transatlantic Race' (OSTAR). Terwijl ze in 2005 nog de jongste vrouwelijke deelnemer was in deze race, bewees ze in 2009 niet alleen haar zeilkwaliteiten, maar ook haar uitzonderlijke talent op het gebied van verslaggeven en communicatie. 


Hannah, die in 2009 de mediaprijs van het grote publiek won, smeedde een succesvolle internationale carrière als mainstream verslaggeefster voor alles wat met avontuur en zeilen te maken had. Ze werkt ook als livepresentatrice en commentatrice bij diverse internationale sportevenementen, waaronder de Extreme Sailing SeriesTM en Premiership Rugby.


Hannah's avonturen blijven inspireren en 2015 belooft opnieuw een uitzonderlijk jaar te worden aangezien ze twee wereldpremières voorbereidt, zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal: zeilen en avonturen staan centraal in alles wat ze doet, en tegelijk communiceert ze haar ongelofelijke verhalen aan de rest van de wereld.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.