LAND ROVER AMBASSADEURS

BEN SAUNDERS

De Britse poolreiziger Ben Saunders was de jongste en één van de slechts drie personen ooit die solo naar de Noordpool skieden. In 2014 voltooide hij de Terra Nova-expeditie van Captain Scott uit 1912. Hij is een Global Brand Ambassador van Land Rover.

/

LAND ROVER AMBASSADEURS

MONTY HALLS

Voor beschermer van het zeemilieu en filmregisseur Monty Halls bouwde Land Rover een Defender om tot een mobiel duikcenter, volledig volgens zijn gedetailleerde lastenboek.

HET ARTIKEL LEZEN
HANNAH WHITE

Hannah White, een avonturierster die helemaal te vinden is voor het Britse buitenleven, en ambassadrice van Land Rover voor de zeilsport, houdt wel van een pittige uitdaging, zowel op als uit het water.

HET ARTIKEL LEZEN
ED STAFFORD

Met zijn tocht te voet langs de Amazone gaf Ed Stafford blijk van de kracht en het doorzettingsvermogen om het schijnbaar onmogelijke toch te bereiken.

HET ARTIKEL LEZEN
BEN SAUNDERS

De poolreiziger gaat de zwaarste uitdagingen aan in de barste omstandigheden. Hij liet zich inspireren door het voorbeeld van zij die hem voorgingen.

HET ARTIKEL LEZEN

KENTON COOL

De Britse bergbeklimmer Kenton Cool stond al 11 keer op de top van de Everest. Zijn uitzonderlijke verwezenlijkingen in het bergbeklimmen en zijn baanbrekende toepassing van de nieuwste technologie sluiten perfect aan bij de geest van avontuur van Land Rover.

/
Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.