MONTY HALLS

De onverschrokken zeeonderzoeker, milieubeschermer en filmmaker wordt bijgestaan door zijn unieke Defender-duikcentrum

Monty Halls, die vooral bekend werd met zijn reeks Great Escape op de BBC, waarin hij leeft en werkt in extreme, afgelegen gebieden, leidt duikexpedities voor avonturiers en wetenschappers en ondersteunt ecologische en militaire acties.

Monty Hall voor een meer.


In 2013 gaf hij Land Rover een nooit geziene uitdaging. Zijn lastenboek: een compleet en terreinvaardig, tegen alles opgewassen duikcentrum en laboratorium. Special Vehicle Operations paste een multifunctionele Land Rover Defender aan zodat hij niet alleen zitruimte bood voor duik- en filmploegen, maar ook als uitvalsbasis kon dienen in afgelegen offroad-locaties.

Halls, een wereldwijde Land Rover-ambassadeur, gaf toe dat hij niet had gedacht dat zijn ambitieuze vereisten konden worden gerealiseerd, maar het team creëerde met succes een unieke wagen op maat van zijn vereisten. Net zoals wijlen zeeactivist Jacques Cousteau zijn vertrouwde multifunctionele schip Calypso had om hem te ondersteunen, heeft Monty zijn unieke Land Rover Defender.

Monty is een fantastische ambassadeur voor het merk en vergaarde eerder in zijn carrière al heel wat ervaring bij de Koninklijke Marine. "Ik had een wagen nodig die tegelijk als uitvalsbasis en mobiel duikcentrum kon dienen en dynamische terreinkwaliteiten bood," legt hij uit.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.