ADVENTURE TRAVEL

ADVENTURE TRAVEL NAMIBIA

Namibië ligt diep verborgen in een bijna vergeten deel van Afrika en heeft haar geheimen weten te bewaren. Uitgestrekt en mysterieus: Namibië biedt het beste van een continent. Of het nou de oudste woestijn is, de hoogste zandduin of de grootste populatie cheeta's. Dit is een land waar vele wonderen nog moeten worden ontdekt.

/

ADVENTURE TRAVEL UTAH

Genesteld in het Amerikaanse zuidwesten ligt de stad Moab, Utah. Moab wordt omringd door duizenden vierkante kilometers van het Canyonlands National Park en het Arches National Park. De kenmerkende rode rotslandschappen zijn gedurende 300 miljoen jaar gevormd door stormen, wind en hevige overstromingen en trekken bezoekers uit de hele wereld aan.

/

ICE ACADEMY

Arjeplog, dat helemaal op de rand van de Zweedse poolcirkel ligt, is een surrealistische en betoverende bevroren wildernis. Op deze evenzeer serene als extreme plek hebt u overal waar u maar kijkt een uitzicht van epische proporties. Het is dus niet alleen de koude lucht die uw adem doet stokken.

/

Een ongelofelijke dag. Ik ben niet zeker of ik de auto op zijn limiet heb gereden, maar ik zat alleszins dicht tegen mijn limiet.

KARYN REIDY LAND ROVER EXPERIENCE DEELNEMER, SOLIHULL, UK
NIEUWE VAARDIGHEDEN AANLEREN

Een halve dag dag offroad rijden of een luxeavontuur in het buitenland: een Land Rover Experience draait volledig rond het leren van nieuwe vaardigheden en het overwinnen van moeilijke terreinen.

HET VERTROUWEN OM TE ONTDEKKEN

Krijg meer vertrouwen in uw rijvaardigheden en de terreincapaciteiten van Land Rover door over een heel gamma aan terreinen te navigeren.

GRENZEN VERLEGGEN

Drijf het Land Rover-gamma tot het uiterste van uw eigen kunnen.

DESKUNDIGE BEGELEIDING

Aan het stuur, met een bekwame instructeur aan uw zijde, kunt u uw terreinvaardigheden uitbreiden op hellingen, afdalingen en modder.

4x4-CENTRA

36 centra, een wereld om te ontdekken

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.