De All‑New Discovery herdefinieert de grote SUV. Het design- en technische team van Land Rover heeft de Discovery‑formule gerevolutioneerd met de ontwikkeling van deze bijzonder aantrekkelijke, fraai uitgevoerde en uiterst capabele auto. 

GERRY MCGOVERN DESIGN DIRECTOR EN CHIEF CREATIVE OFFICER VAN LAND ROVER

BEAR GRYLLS DEMONSTREERT DE ALL‑NEW DISCOVERY

Land Rover Ambassador en TV‑ster Bear Grylls voerde een gewaagde skydive uit en demonstreerde tegelijkertijd de interieur configuratie technologie van de All‑New Land Rover Discovery.

/
Bear Grylls heeft de Intelligent Seat Fold-technologie gedemonstreerd door een skydive uit te voeren boven Londen en gelijktijdig het interieur te configureren om plaats te bieden aan 7 volwassenen.

Na de landing renden Bear en zijn 6 mede-skydivers van de Royal Marines naar de gecamoufleerde Discovery, die met 7 omhoog geklapte zitplaatsen genoeg ruimte bood aan de mannen.

Met de Intelligent Seat Fold-technologie die tijdens deze stunt te zien was, kunnen gebruikers alle zeven volwaardige zitplaatsen in de SUV op afstand configureren. Het is mogelijk de zetels naar voren en achter te bewegen en om de rugleuningen omhoog en omlaag te klappen, allemaal via een smartphone app. Deze technologie is voor het eerst te zien op de All‑New Discovery, die op 28 september zijn wereldpremière zal beleven.An error occurred creating a component.

Component with schema "Ready To Go Bar" and view "ready-to-go-bar" and title "l462-teaser-ready-to-go" and ID "tcm:310-280254".
(Error was "There must be a CTA on the Ready To Go box, component Id tcm:310-280254 is missing a CTA")


Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.