DE BARBOUR FOR LAND ROVER COLLECTION

De Barbour for Land Rover Collection werd passend voorgesteld tijdens een dag vol plattelandsactiviteiten op het mythische Land Rover-landgoed Eastnor Castle en staat symbool voor al het goede van het Britse buitenleven. De collectie is een eigentijdse interpretatie van de traditionele waarden van beide merken en vormt de perfecte aanvulling op een moderne levensstijl.

Het is de eerste keer dat Land Rover samenwerkt met Barbour, en de kleding en accessoires voor mannen en vrouwen belichamen de sterke punten van beide merken zoals bekwaamheid, design en betrouwbaarheid. Zoals te verwachten is de collectie geïnspireerd op de hedendaagse stijl van Land Rover met daar tegenover de traditionele kwaliteit en degelijkheid van Barbour.

De collectie is een mooie combinatie tussen traditionele plattelandsdetails, moderne technische accenten en een ergonomische snit voor meer comfort achter het stuur. De typische doorstikte jassen en waxjassen voor mannen en vrouwen worden aangevuld met luxueuze wollen gebreide stukken, accessoires en bijpassende bagage.

'Er bestaat een sterke synergie tussen Barbour en Land Rover,' aldus Steve Buck, Managing Director van Barbour, 'We zijn allebei typisch Britse merken met een jarenlange erfenis, zijn vermaard om onze sobere stijl en staan synoniem voor het Britse platteland.'

Robin Colgan, Global Brand Director van Land Rover, voegt eraan toe, 'Beide merken staan bekend om hun bestendigheid, tegen alle terreinen en tegen alle weersomstandigheden.'

De gedeelde knowhow van hoe stijl en functionaliteit samengaan, heeft een aantrekkelijke lijn van gesofisticeerde, betrouwbare kleding en accessoires opgeleverd. In augustus 2014 werd de collectie officieel voorgesteld, en ze zal dan verkrijgbaar zijn in de deelnemende Barbour-winkels.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.