De Range Rover SV Coupé komt voort uit onze modernistische ontwerpfilosofie en is een eerbetoon aan de Range Rover bloedlijn. Dit Limited Edition model, met de hand gebouwd en afgewerkt door Special Vehicle Operations, kent geen gelijke in zijn klasse.

Elk onderdeel is zorgvuldig doordacht. Hoogwaardige materialen, fraaie details en speciale kleurencombinaties zijn gebruikt om een waar collectors item te creëren. Het officiële wereldwijde debuut van de Range Rover SV Coupé zal plaatsvinden op 6 maart 2018 tijdens het Autosalon van Genève. Welkom bij zeldzaamheid.

MEER WETEN

BLIJF OP DE HOOGTE

Range Rover SV Coupé zal ongetwijfeld alle aandacht opeisen en zijn status als auto voor verzamelaars waarmaken. Registreer hieronder en blijf op de hoogte.

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS (SVO)

Special Vehicle Operations (SVO) is onze high-tech afdeling voor maatwerk, waar onze auto's de hoogste niveaus van luxe, prestaties en capaciteiten bereiken.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.