VEILIG EN STIJLVOL MET WINTERWIELEN

Lorem ipsum dolor sit amet

Nam luctus nulla at accumsan interdum. Nam risus lacus, porttitor non dapibus ut, aliquet elementum enim. Nam interdum ultrices odio et ultrices. Praesent tortor libero, dapibus sit amet placerat id, ornare eu dolor. Nunc bibendum ipsum eget turpis pulvinar imperdiet. Maecenas gravida risus nec dolor pharetra faucibus. Maecenas ut neque eget est convallis porttitor at eu justo. Suspendisse pretium consectetur condimentum.

Een goede voorbereiding van uw auto op de komende winterperiode begint bij de keuze van de juiste banden. Alleen op winterbanden profiteert u maximaal van de performance die uw Land Rover levert en gaat u veilig op weg.  
 
Daalt de temperatuur onder de zeven graden, dan rijdt u veiliger op winterbanden. Op winterbanden bent u niet alleen in het voordeel bij sneeuw of ijzel, maar ook bij regen bent u gegarandeerd van de kortste remweg en optimale grip. Bij een snelheid van 50 kilometer per uur op een besneeuwd wegdek, is de remafstand tot 20% korter op winterbanden ten opzichte van de remweg op zomerbanden.   
 
Zolang de voorraad strekt, kan u bij uw verdeler terecht voor complete winterwielensets. Deze originele Land Rover velgen worden gemonteerd met premium winterbanden die door Land Rover getest en gekeurd zijn.   
 
Bovendien kan u ook bij uw verdeler terecht voor een Land Rover wintercheck. Uw Land Rover wordt hierbij gecontroleerd op de wintergevoelige punten zodat u op alle winterse weersomstandigheden bent voorbereid. Maak voor 15 december 2015 een afspraak bij uw verdeler voor de wintercheck.   
 
Ontdek eveneens de uitgebreide collectie winteraccessoires van Land Rover.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.