HET GROOTSTE EVENEMENT TER WERELD
IN DE PAARDENSPORT

Land Rover sponsort de Alltech FEI World Equestrian Games™ 2014 in Normandië

Land Rover heeft een lange traditie van sponsoring in de paardensport over de hele wereld en steunt dan ook met trots het evenement van dit jaar, dat plaatsvindt in Normandië. De World Equestrian Games, die om de vier jaar worden gehouden en afgewisseld worden met de Olympische Spelen, zijn zonder twijfel het grootste evenement ter wereld in de paardensport.

Paardenrace door water in Normandië


Land Rover ondersteunt het evenement met wagens en activiteiten voor klanten en toeschouwers op de verschillende locaties waar de wedstrijden plaatsvinden. 500.000 toeschouwers worden verwacht, die de beste atleten uit 76 landen aan het werk kunnen zien in de acht officiële disciplines van de Fédération Equestre Internationale.Ruiter onder een boog van Land Rovers.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.