Met de hulp van rugbylegendes, ambassadeurs en rugbyclubs uit de hele wereld selecteerde Land Rover 96 gelukkige jongeren die de geest van het amateurrugby belichamen. Zij zullen als officiële mascottes fungeren op het Wereldkampioenschap Rugby 2015.


Kinderen tussen 7 en 13 deden auditie om te laten zien dat ze de passie en trots bezitten die als een rode draad door het amateurrugby loopt. De overgelukkige winnaars werden voor hun gepassioneerde audities beloond met een enorme verrassing want hun rugbyhelden kwamen het goede nieuws persoonlijk vertellen.

MASCOTTES

Centraal staan in het grootste evenement op de rugbykalender is een kans die jongeren maar één keer in hun leven krijgen. Voor wie op het terrein heeft gespeeld, is er geen grotere eer dan voor uw land te mogen oplopen tijdens een wedstrijd voor het WK Rugby. Voor de geselecteerde mascottes wordt het beslist een ervaring om nooit meer te vergeten.

LEWIS MOODY WINNAAR VAN DE WERELDBEKER RUGBY IN ENGELAND

ONTMOET DE MASCOTTES VAN DE WERELDBEKER RUGBY 2015

We zijn de wereld rondgetrokken op zoek naar 96 mascottes, één voor elke speeldag, voor de Wereldbeker Rugby 2015. Kom er alles over te weten.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.