Sinds 1959 runt het Britse Racal Decca RFC een club met een enkel team, een club die alle leeftijden en ervaringsniveaus samenbrengt onder een gemeenschappelijke noemer: de liefde voor de sport.


We wilden de kleinste club ter wereld naar het wereldwijde strijdtoneel brengen. Daarom selecteerden we enkele van de grootste namen in de rugbywereld om de ultieme amateurclub bij te staan op de wedstrijddag.


Jonny Wilkinson, winnaar van het Wereldkampioenschap Rugby 2003, nam de balsteun voor zijn rekening terwijl de voormalige Australische international Matt Giteau de ballen oppompte en huidig Engeland-speler Mike Brown als waterboy fungeerde. Elders serveerden Nieuw-Zeelander Brad Thorn en Ier Shane Horgan de sinaasappelen tijdens de rust terwijl de Engelse helden Sir Clive Woodward en Will Greenwood oppeppende teamtalks gaven aan Racal Decca en hun rivalen Streatham-Croydon 3rds. Terwijl rukwinden tot 80 km/u over het terrein en de toeschouwers raasden, toonde Racal Decca zich van zijn sterkste kant en stuurde het de bezoekers met 32-15 naar huis.


De wedstrijd liet onze rugbysterren terugkeren in hun verleden en herinnerde spelers zoals Horgan aan hun eerste stappen in het amateurrugby. “[Lokale wedstrijden] brengen je terug naar hoe het allemaal begon, spelen uit liefde voor het spel," verklaarde Horgan. "Dit is waar rugby leeft en sterft".


Ook in 2015 en daarna blijven we het amateurrugby steunen. #WeDealInReal

'S WERELDS KLEINSTE RUGBYCLUB

Vandaag was een fantastische en aangename herinnering voor mezelf en alle spelers die betrokken zijn bij het hart van de sport. Het was bijzonder leuk om deze twee speciale teams bij te staan.

BRYAN HABANA ZUID-AFRIKAANSE RUGBY-INTERNATIONAL

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.