LAND ROVER EN VIRGIN GALACTIC ONTHULLEN NIEUW RUIMTESCHIP

Land Rover en Virgin Galactic hebben een opwindende historische gebeurtenis aangekondigd: de Range Rover Autobiography die het nieuwe ruimteschip van Virgin Galactic naar buiten trekt op de Mojave Air And Space Port.

Het debuut van het nieuwe ruimteschip viert de toewijding en de ambitie van beide toonaangevende merken en is het resultaat van voortdurende inspanningen om de grenzen van reizen en avontuur te verleggen voor de volgende generatie.

Dit is een belangrijke mijlpaal voor Virgin Galactic en we zijn er trots op dat we er deel van mogen uitmaken. We delen dezelfde langetermijnvisie om te investeren in innovatie in design en technologie, om steeds verder te kunnen gaan en meer te kunnen bereiken.

MARK CAMERON GLOBAL BRAND EXPERIENCE DIRECTOR, LAND ROVER
RUIMTESCHIPDEBUUT

Tickethouders van Virgin Galactic en gasten keken toe terwijl Sir Richard Branson de VSS Unity, het nieuwe 7,3 ton wegende ruimteschip, naar buiten trok in een Range Rover Autobiography.

VOERTUIGONDERSTEUNING

Een vloot Land Rover-voertuigen biedt het Virgin Galactic-team en de astronauten op dit moment belangrijke ondersteuning op hun basis in Mojave.

PARTNERSCHAP OP LANGE TERMIJN

Land Rover en Virgin Galactic werken samen aan een reeks STEM-programma's die erop gericht zijn jongeren te inspireren om voor een technologische carrière te kiezen.

ONGEËVENAARD TREKVERMOGEN

In 2015 werd de 21e verjaardag gevierd van de Range Rover Autobiography, het topmodel uit het Range Rover-gamma, dat de ultieme combinatie belichaamt van vermogen en luxe.

MOEITELOOS SAMENGESTELD WAT OOK DE GELEGENHEID IS

Range Rover

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.