In 2015 bekampten de allerbeste spelers elkaar voor de ultieme titel op de grootste Rugby World Cup ooit. Van de daverende overwinning die Japan behaalde op Zuid-Afrika tot de Argentijnse meesters in het vrijlopen: we zullen ons de Rugby World Cup 2015 nog lang blijven herinneren. Bij Land Rover weten we dat rugby van onderuit komt en dat het amateur-rugby de kern van deze sport vormt.

Als trotse Worldwide Partners brachten we lokale verhalen die de passie en de teamgeest van deze sport perfect illustreren. Onze aandacht ging in de eerste plaats naar de amateurclubs, -spelers en -fans over de hele wereld. #WeDealInReal.

Rugby-iconen spelen niet alleen voor 80.000 dolenthousiaste fans. De echte sterren spelen op modderige terreinen, in regen en zonneschijn, omgeven door hun vrienden en aangemoedigd door een handvol schreeuwende locals (en hun honden). Bij Land Rover geloven we dat elke club een uniek verhaal heeft. Dat verhaal willen we samen met hen naar buiten brengen.

Daarom hebben we de clubs een platform gegeven waarmee ze zich wereldwijd kunnen laten horen. Over de hele wereld zochten we in het amateur-rugby naar unieke verhalen die de waarden van passie, teamgeest, plezier en sportiviteit - de kern van deze sport - vertellen.

Intrigerend, inspirerend, hartverwarmend, hilarisch, ... Deze verhalen tonen de ware aard van deze sport. #WEDEALINREAL

#WEDEALINREAL

Ik ben enorm trots op mijn tijd bij de Preston Grasshoppers, en ik praat nog evenveel over mijn debuut bij de Preston Grasshoppers 4th XV, waar ik samen met mijn vader speelde, als over onze overwinning tijdens de Rugby World Cup.

WILL GREENWOOD, MBE LAND ROVER AMBASSADEUR

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.