BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

BREXIT-VERKLARING

Op 31 januari 2020 heeft het Verenigd Koninkrijk officieel de Europese Unie verlaten. Daarmee is een overgangsperiode ingegaan, tijdens dewelke nieuwe handelsverdragen tussen het Verenigd Koninkrijk en Europa zullen worden afgesproken. Jaguar Land Rover wil haar klanten in België verzekeren van het feit dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over het kopen, rijden of onderhouden van een Land Rover als gevolg van deze veranderingen.

Wij hanteren een ‘prijsbeschermingsgarantie’ voor klanten die een auto willen bestellen bij één van onze officiële concessiehouders, en wij zetten deze garantie verder voor nieuwe bestellingen tot het einde van de overgangsperiode, danwel tot wanneer de voorwaarden van de nieuwe handelsovereenkomsten duidelijk zijn. Deze prijsbeschermingsgarantie heeft met name betrekking tot importheffingen, belastingen of fiscale tarieven die veranderen als rechtstreeks gevolg van het verlaten van de Europese Unie door het Verenigd Koninkrijk.

Om in aanmerking te komen voor de prijsbeschermingsgarantie gelden de volgende voorwaarden: een officieel koopcontract moet ondertekend zijn door de klant en een productiedatum voor deze specifieke auto moet bevestigd zijn in geval van een individueel fabrieksorder.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw officiële Land Rover concessiehouder.