BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Wij houden niet alleen van avontuur,
maar ook van honden.

Honden zijn al van nature avontuurlijk ingesteld. Land Rovers ook. Gebaande paden verlaten, op ontdekkingsreis gaan omdat het gewoon leuk is; deze dingen zijn voor ons vanzelfsprekend.

Maar elke avonturier heeft wel behoefte aan een beetje comfort en praktische functionaliteit om zijn reis nog aangenamer te maken.

Ons programma hondenaccessoires maakt elk avontuur nog comfortabeler voor uw hond, terwijl het interieur van uw Land Rover optimaal wordt beschermd.

ONTWORPEN VOOR UW TROUWSTE MEDE-AVONTURIER

Alleen de beste accessoires kunnen u helpen om uw auto te optimaliseren voor avonturen met uw hond. Ontdek ons programma dierenaccessoires die specifiek voor honden zijn ontworpen. Van de inklapbare reisbench tot het draagbare afspoelsysteem. Wat u ook kiest, u kunt voortaan nog meer genieten van uw gezamenlijke avonturen.

ADVENTURES ARE ALWAYS BETTER WITH YOUR DOG

Land Rover is geboren voor avontuur, evenals uw hond. Die go-anywhere instelling en het onbeperkte enthousiasme zijn gecombineerd met alle ruimte die u nodig hebt om alles mee te kunnen nemen voor uw volgende avontuur. Inclusief uw hond.

/