ROYAL GEOGRAPHICAL SOCIETY (MET HET INSTITUTE OF BRITISH GEOGRAPHERS)

Al meer dan 25 jaar ondersteunt Land Rover de Royal Geographical Society (met IBG). Deze vereniging, die in 1830 werd opgericht als een wereldwijd centrum voor geografie, ondersteunt onderzoek, onderwijs, expedities en werk op het terrein en promoot overheidsengagement en een doordacht leven op onze planeet. Land Rover ondersteunt het werk op het terrein en de expeditieactiviteiten, van het aanleveren van voertuigen en expertise tot het financieren van hulpverlening en opleiding en vandaag ook de Land Rover-subsidie.

Het partnerschap met Land Rover ondersteunt Geography Outdoors, het centrum voor onderzoek op het terrein, verkenning en buiten leren. Land Rover geeft financiële steun en leent een voertuig aan de vereniging om centra op het terrein, universiteiten en middelbare scholen te bezoeken. Zo ondersteunt de constructeur het werk van de vereniging om goed gepland, veilig beheerd, kwalitatief werk op het terrein centraal te stellen in geografische opleidingen om het leerproces en de persoonlijke ontwikkeling van studenten te bevorderen. De financiering draagt bij tot het jaarlijkse 'Explore'-weekend en subsidieert afgevaardigden om Land Rovers veiligheidsopleidingen voor terreinbestuurders bij te wonen.

Samen bieden beide organisaties een jaarlijkse Land Rover-subsidie. Die subsidie omvat het uitlenen van een Land Rover Defender 110 en een studiebeurs van £ 15.000 om een geografische reis voor een team van mensen te ondersteunen. Deelnemers kunnen bovendien een fonds tot £ 15.000 vragen om essentiële kosten voor de expeditie te dragen. De reis heeft als doel om het geografische inzicht van het team in een specifieke omgeving uit te dagen en te versterken. Het gebruik van een Defender 110 is essentieel voor de reis.

In zijn samenwerking met de vereniging blijft Land Rover toonaangevende vierwielaangedreven wagens leveren om de zoektocht naar kennis en inzicht in omgevingen en maatschappijen op een veilige en verantwoorde manier aan te moedigen.
An error occurred creating a component.

Component with schema "Ready To Go Bar" and view "ready-to-go-bar" and title "ready-to-go-bar-humanitarian" and ID "tcm:310-82640".
(Error was "There must be a CTA on the Ready To Go box, component Id tcm:310-82640 is missing a CTA")


Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.