EEN ONVERGETELIJKE REIS MET LAND ROVER

In juli 2015 ondernamen Brett Andersen en drie vrienden de reis van hun leven nadat ze de Land Rover-wedstrijd 'Spirit of Adventure' hadden gewonnen.

Conform zijn filosofie van 'avontuur is een gemoedstoestand' reisde Brett met zijn vrienden de Agulhas-kust in Zuid-Afrika af, langs de route van de jaarlijkse 'sardinetrek' van Port Elizabeth naar Durban.

Het expeditieteam onder leiding van marinebioloog en wereldwijd Land Rover-ambassadeur Monty Halls, bevond zich te midden van de ongelofelijke sardinemigratie die elk jaar duizenden zeeroofdieren en andere wilde dieren aantrekken. Het spektakel wordt door deskundigen omschreven als een wonder der natuur.

Tijdens het vijftien dagen durende non-stopavontuur dook het expeditieteam tussen het eetfestijn dat de sardinetrek voor veel dieren is en overwon het extreme terreinen om door Land Rover gesponsorde projecten te bezoeken. Een onvergetelijke ervaring!

ONTDEK 'THE SPIRIT OF ADVENTURE'

Bekijk de fotogalerij die het avontuur van Brett en zijn vrienden dag na dag in beeld brengt, van het moment waarop ze inschepen voor de Agulhas-vistrekexpeditie tot de bezoeken aan de humanitaire projecten van de Born Free Foundation en Kingsley Holgate.

'De Agulhas vistrekexpeditie' vertrok vanuit Port Elizabeth en bracht ons ruim duizend kilometer ver op veertien dagen tijd. We zwommen met haaien, reden over terreinen, trotseerden golvende zeeën en zochten het avontuur elke seconde op."

BRETT ANDERSEN WINNAAR VAN DE LAND ROVER-WEDSTRIJD
© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.