BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

VERKOOP VAN GEPANTSERDE VOERTUIGEN

DOOR EN DOOR VEILIG

ONTWORPEN OM TE BESCHERMEN

Iedere Range Rover Sentinel is met de hand gebouwd door onze afdeling Special Vehicle Operations in het Verenigd Koninkrijk en biedt toonaangevende niveaus op het gebied van bescherming, raffinement en capaciteiten.

RANGE ROVER SENTINEL

Ondanks het hoge beschermingsniveau dat wordt geboden door de bepantsering en andere beschermingssystemen voor de inzittenden, biedt de Range Rover Sentinel dezelfde superieure luxe en prestaties op de weg en offroad die van een Range Rover verwacht mogen worden.

CONTACTGEGEVENS VERKOOP GEPANTSERDE VOERTUIGEN

Indien u vragen hebt met betrekking tot onze gepantserde auto's, kunt u contact opnemen met een lid van ons gespecialiseerde team.

Telefoon: +44 (0) 1920 885126

E-mail: armoured@jaguarlandrover.com

TWEE ICONISCHE MERKEN

Ons uitgebreid gamma binnen Land Rover zowel als Jaguar kan eenvoudig worden beheerd onder één handige wagenparkovereenkomst. Ons breed aanbod aan modellen zorgt ervoor dat wij aan de behoeften van al onze klanten tegemoet kunnen komen, van de bestuurder van de bedrijfswagen tot de wagenparkbeheerder.