FLEET & BUSINESS SERVICES

ONZE KLANTENSERVICE

Met het Land Rover & Business Customer Service programma willen we onze service voor u nog verbeteren. Naast de standaard drie jaar waarborg bieden we u graag een interessant onderhoudsprogramma. Dan geniet u van:

Vehicle Health Check: telkens u uw wagen binnenbrengt, ondergaat uw voertuig een gratis en integrale controle. Zo gaat u steeds gerust de weg op.

Comfortabele wachtruimte (Wi-Fi en drank steeds aanwezig).

Onderhoudsmonitoring: elke nieuwe Land Rover vertelt u via een waarschuwingslampje in het informatiescherm wanneer het tijd is voor een nieuwe onderhoudsbeurt.

Opvolging: binnen de twee werkdagen wordt u gecontacteerd om de kwaliteit van onze dienstverlening permanent onder de loep te houden en om ons te verzekeren van uw tevredenheid.

Elk voertuig gebouwd sinds 2003 geniet van een online raadpleegbare onderhoudshistoriek: een volledige database van alle onderhouds- en herstellingswerkzaamheden die op uw wagen verricht zijn.

DRIE JAAR OF TOT 100.000 KM WAARBORG

Op elke Land Rover geniet u standaard drie jaar of 100.000 km waarborg (eerst bereikte limiet), inclusief drie jaar pechbijstand via Land Rover Assistance in heel Europa. Alle herstellingen worden uitgevoerd door erkende technici, waarbij enkel originele Land Rover onderdelen worden gebruikt.

/

MOBILITEITSGARANTIE

Kan een wagen niet hersteld worden binnen een redelijke termijn? Dan zorgt Land Rover Assistance dat u hoedanook op uw bestemming geraakt.
We doen er alles aan om u een Land Rover als vervangwagen te bieden terwijl uw wagen wordt hersteld.
U kunt rekenen op ander vervoer, mocht een vervangwagen niet mogelijk zijn. Dan zal Land Rover Assistance voor zover mogelijk een eersteklas treinreis of economy vlucht per vliegtuig regelen en betalen voor zowel de bestuurder als de passagiers.
Als een overnachting is aangewezen, zal Land Rover Assistance de kosten voor het hotel betalen.
De wagen wordt terug bezorgd eenmaal hij hersteld is. De kosten om de wagen terug aan te leveren bij de concessiehouder worden gedragen door Land Rover Assistance. De bestuurder van de wagen kan ook opteren om de Land Rover bij hem thuis te laten afleveren zonder extra kosten.
Noteer evenwel dat voor een aantal van bovenstaande regelingen een voorafgaandelijke goedkeuring nodig zal zijn.

/

PRAAT MET ONZE SPECIALISTEN
/

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.