BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Land Rover Care Programme

DE ZORG VOOR UW LAND ROVER

ONZE VERDELERS BIEDEN AANVULLENDE CONTROLES VAN DE STAAT VAN UW LAND ROVER EN GEVEN U HET JUISTE ADVIES INZAKE SERVICE EN ONDERHOUD.

UW AUTO ALTIJD IN GOEDE STAAT

Vanaf het moment dat u contact opneemt met één van onze erkende servicecentra, bent u in handen van goed opgeleide monteurs, die uw auto beoordelen met behulp van hoogwaardige diagnoseapparatuur en alle noodzakelijke reparaties uitvoeren met gebruik van speciaal voor uw auto ontworpen en vervaardigde originele Land Rover onderdelen.

 • Land Rover Service Plans

  ONDERHOUD

  Wij adviseren u over het benodigde onderhoud van uw Land Rover, van routine-onderhoud tot groot onderhoud, maar ook over de service-acties van de constructeur. Ons uiteindelijk doel is dat uw Land Rover altijd optimaal presteert, terwijl u bespaart op eigendomskosten zonder in te leveren op de kwaliteit.

 • Regular Health Checks

  ROUTINECONTROLES

  Wij bieden een uitgebreide beoordeling van de algehele conditie van uw Land Rover met een aanvullende elektronische controle van de voertuigstaat. Een onderhoudsadviseur neemt samen met u een rapport van de resultaten door.

Complete Online Service History

ONLINE ONDERHOUDSHISTORIEK

Alle Land Rovers beschikken over een veilige online onderhoudshistoriek, waardoor het risico van het niet uitvoeren of meermaals uitvoeren van uw onderhoud wordt uitgebannen en zo de restwaarde helpt te beschermen.

 • CASTROL

  Castrol produceert al meer dan een decennium smeermiddelen speciaal ontworpen voor Land Rover motoren, die slijtage, CO2-uitstoot en brandstofverbruik verminderen terwijl de prestaties en capaciteiten worden geoptimaliseerd.

 • ADBLUE®

  AdBlue® is een niet-giftige, kleurloze, geurloze en niet-ontvlambare vloeistof die uitlaatgassen reinigt door stikstofoxiden-emissies (NOx) af te breken en deze om te zetten in onschadelijke waterdamp en stikstofgas.

ZOEK EEN CONCESSIEHOUDER

Vind uw dichtstbijzijnde Land Rover concessiehouder