BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Land Rover Protection and Warranty Plans

LAND ROVER BESCHERMING

ONZE GARANTIES EN PECHVERHELPINGSPROGRAMMA ZORGEN ERVOOR DAT UW AUTO OPTIMAAL PRESTEERT

UW AUTO BESCHERMEN

Door middel van onze uitgebreide fabrieksgarantie en de eventuele verlenging ervan, streven wij ernaar de prestaties en capaciteiten van uw Land Rover te handhaven, de restwaarde te maximaliseren en uw rijbeleving te verbeteren.

LAND ROVER GARANTIES

Indien gedurende de eerste drie jaar of 100.000 km (eerst bereikte limiet) een onderdeel moet worden hersteld of vervangen als gevolg van een productiefout, zullen de werkzaamheden gratis worden uitgevoerd door gecertificeerde techniekers van een erkende concessiehouder of hersteller, met gebruik van uitsluitend originele Land Rover onderdelen.

Land Rover Extended Warranties
24/7 Roadside Assistance for Land Rover Owners

LAND ROVER ASSISTANCE

Een uitgebreid 24/7-bijstandsprogramma voor uw Land Rover. Door het bieden van gemoedsrust en toonaangevende ondersteuning bij pech onderweg, wordt u gegarandeerd zo snel mogelijk weer op weg geholpen.

CARROSSERIE EN LAKWERK

Onze erkende centra voor carrosserie en lakwerk combineren specialistische trainingen met expertise om schades van klein tot groot perfect te kunnen herstellen. Wij garanderen dat uitsluitend originele Land Rover onderdelen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat uw carrosserie- en lakwerkgarantie volledig behouden blijft.

Specialised Body and Paint Services

ZOEK EEN CONCESSIEHOUDER

Vind uw dichtstbijzijnde Land Rover concessiehouder