BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

WIJ ZIJN CONTINU BEZIG MET HET VERBETEREN VAN ONZE ECOLOGISCHE PRESTATIES

EEN DUURZAME TOEKOMST

Duurzaamheid is een van de kernprincipes waar ons bedrijf op steunt. Land Rover verlegt continu de grenzen van innovatie om de duurzaamheid over de volledige levensduur van onze auto's te verbeteren, van het design en de productie tot het praktijkgebruik en de definitieve afvoer aan het einde van de levenscyclus.

Land Rover Manufacturing Processes - Aluminium Chassis

DUURZAAM DESIGN

Ecologische innovatie is de motor achter onze groei voor de toekomst. Een benadering die wordt weerspiegeld in onze toewijding voor de reductie van de CO2-uitstoot en het waterverbruik, evenals productie-innovaties zoals het toenemende gebruik van lichtgewicht aluminium en revolutionaire recyclage van lak.

TWEE ICONISCHE MERKEN

Ons uitgebreid gamma binnen Land Rover zowel als Jaguar kan eenvoudig worden beheerd onder één handige wagenparkovereenkomst. Ons breed aanbod aan modellen zorgt ervoor dat wij aan de behoeften van al onze klanten tegemoet kunnen komen, van de bestuurder van de bedrijfswagen tot de wagenparkbeheerder.