BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

ONZE AANPAK

WIJ WORDEN GEDREVEN DOOR EEN PASSIE VOOR INNOVATIE, VEILIGHEID EN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

WAAROM KIEZEN VOOR LAND ROVER?

Land Rover heeft een niet-aflatende inzet om zeer capabele, technologisch geavanceerde en onderscheidende auto's te creëren die u helpen het unieke karakter van uw bedrijf tot uitdrukking te brengen, en die de maximale veiligheidsniveaus voor alle inzittenden verschaffen. Ook zijn wij op alle productie- en bedrijfsgebieden continu bezig met het verbeteren van duurzaamheid en onze ecologische prestaties.

  • TECHNOLOGIE EN INNOVATIE

    Op het gebied van design en productie is Land Rover koploper in technologie en innovatie.

  • MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

    Land Rover neemt zijn verantwoordelijkheid ten opzichte van het beschermen en behouden van de planeet en het welzijn van iedereen die deel ervan uitmaakt.

  • VEILIGHEID & BEVEILIGING

    Onze auto's bieden de meest geavanceerde veiligheids- en beveiligingsvoorzieningen die op dit moment beschikbaar zijn.

TWEE ICONISCHE MERKEN

Ons uitgebreid gamma binnen Land Rover zowel als Jaguar kan eenvoudig worden beheerd onder één handige wagenparkovereenkomst. Ons breed aanbod aan modellen zorgt ervoor dat wij aan de behoeften van al onze klanten tegemoet kunnen komen, van de bestuurder van de bedrijfswagen tot de wagenparkbeheerder.

Two Iconic Brands - Jaguar and Land Rover