BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

TECHNOLOGIE EN INNOVATIE

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE EN INNOVATIE VORMEN DE BASIS VOOR ALLES WAT WIJ DOEN

DE TOEKOMST IS AL BEGONNEN

Wij hebben duizenden technici in dienst en investeren meer in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van autotechniek dan enig ander productiebedrijf in het Verenigd Koninkrijk, waardoor wij voorloper blijven in de automobielindustrie.

 • ELEKTRISCHE OMSCHAKELING

  Zonder concessies te doen aan de capaciteiten, prestaties of het design wordt de P300e PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) aangedreven door onze meest innovatieve aandrijflijn tot nu toe met zeer lage CO₂-uitstoot.

 • Land Rover Aluminium Body Architecture

  ALUMINIUM ARCHITECTUUR

  De zelfdragende carrosserie is lichter, sterker en duurzamer en biedt een toonaangevende stijfheid en subliem raffinement. De carrosserie is in staat om de uitdagingen van offroad-rijden moeiteloos te doorstaan.

 • Ingenium Engine - Performance Engineering

  INGENIUM MOTOREN

  Het Ingenium-motorgamma met een geheel nieuw design is gebouwd om prestaties en duurzaamheid te maximaliseren en tegelijkertijd de gebruikskosten voor autobezitters omlaag te brengen.

 • Torque Vectoring by Braking

  TORQUE VECTORING BY BRAKING

  Zorgt voor een beheerst en alert bochtgedrag in samenwerking met Intelligent Driveline Dynamics. Samen zorgen zij voor een gelijkmatige verdeling van het aandrijfkoppel over de wielen, voor een evenwichtige en zelfverzekerde rit.

 • Land Rover - InControl Infotainment System

  INCONTROL INFOTAINMENT

  Onze InControl-diensten en -applicaties verbinden u met uw Land Rover en koppelen u vervolgens naadloos en veilig met de buitenwereld, inclusief Touch Pro Duo, ons meest geavanceerde infotainmentsysteem in de auto.

 • Land Rover - Pixel Laser LED Headlights

  PIXEL-LASER LED-KOPLAMPEN

  Pixel-laser LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting maken gebruik van lasertechnologie voor een vijfmaal grotere lichtintensiteit dan standaard LED-verlichting en produceert helder zicht over meer dan een halve kilometer.

 • Land Rover - Terrain Response

  TERRAIN RESPONSE

  Pixel-laser LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting maken gebruik van lasertechnologie voor een vijfmaal grotere lichtintensiteit dan standaard LED-verlichting en produceert helder zicht over meer dan een halve kilometer. Het systeem optimaliseert vervolgens automatisch de tractie, wendbaarheid en controle die het beste past bij het terrein.

 • Innovating Driverless Autonomous Vehicles

  AUTONOOM RIJDEN

  Land Rover werkt momenteel aan de ontwikkeling van technologieën inzake autonoom rijden, waarbij de bestuurder nog steeds centraal staat. Zo is er bijvoorbeeld het concept van een op afstand bedienbare Range Rover Sport, waarbij de bestuurder de auto via zijn smartphone van buitenaf kan sturen, laten accelereren en remmen.

TWEE ICONISCHE MERKEN

Ons uitgebreid gamma binnen Land Rover zowel als Jaguar kan eenvoudig worden beheerd onder één handige wagenparkovereenkomst. Ons breed aanbod aan modellen zorgt ervoor dat wij aan de behoeften van al onze klanten tegemoet kunnen komen, van de bestuurder van de bedrijfswagen tot de wagenparkbeheerder.

Two Iconic Brands - Jaguar and Land Rover