BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Safety Features in Land Rover

VEILIGHEID & BEVEILIGING

NIETS IS ZO BELANGRIJK VOOR ONS DAN DE VEILIGHEID VAN BESTUURDERS EN PASSAGIERS

OPTIMALE BESCHERMING

Een groot aantal functies wil zeggen dat een Land Rover is ontworpen om u tijdens elke rit te beschermen. Dit omvat een waaier aan geavanceerde rijhulpmiddelen (ADAS - Advanced Driver Assistance Systems) en een uitgebreid systeem van airbags. Terwijl de meest recente innovaties op het gebied van autobeveiliging u voorzien van extra zekerheid.

LAND ROVER RIJHULPMIDDELEN

Van manoeuvreren in de stad tot het zorgen voor extra veiligheid voor u en uw passagiers is er een groot aantal technologieën beschikbaar zodat u nog meer kunt genieten van uw auto.

 • Emergency Braking Car Safety Feature

  AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

  Als bij een snelheid tussen 5 en 80 km/h een potentiële botssituatie wordt geïdentificeerd, wordt u gewaarschuwd, waardoor u tijd hebt om in te grijpen. Indien geen actie wordt ondernomen, remt het systeem automatisch de auto af.

 • Lane Keeping and Driver Condition Monitor

  LANE KEEP ASSIST

  Lane Keep Assist merkt wanneer uw auto onbedoeld buiten de eigen rijstrook dreigt te komen en zorgt voor subtiel tegenstuur om uw Land Rover rustig terug te sturen.

 • Adaptive Cruise Control Feature

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL

  Dit stelt de bestuurder in staat om een constante snelheid te handhaven zonder dat het gaspedaal constant en continu moet worden ingetrapt, zodat de bestuurder minder vermoeid raakt.

 • Parking Assistant in Land Rover

  PARK ASSIST

  Het automatisch parkeersysteem Park Assist helpt u bij het parallel of dwars in- en uitparkeren. Symbolen en meldingen leiden u door deze manoeuvres.

 • Blind Spot Monitor

  BLIND SPOT MONITOR

  Blind Spot Monitor waarschuwt u snel voor auto’s in uw dode hoeken en voor auto’s die van achteren naderen.

 • 360 Degree Parking Aid Camera System

  360° PARKEERHULPSYSTEEM

  Het 360° parkeerhulpsysteem zorgt voor extra zelfvertrouwen bij het manoeuvreren in krappe plekken en geeft tijdens het parkeren met 360° beelden en geluidssignalen aan hoe dicht u bij een obstakel bent.

WIJ ONDERSTEUNEN WERELDWIJD BEDRIJVEN

Ons uitgebreide assortiment luxe auto's, bestaande uit de Jaguar en Land Rover modellen, zorgt ervoor dat we altijd aan de diverse behoeften van uw bedrijf kunnen voldoen.