SPOTIFY

Land Rover heeft samengewerkt met de ontwerpers en engineers van Spotify om de functionaliteit van Spotify op naadloze wijze in uw infotainment-ervaring in de wagen te integreren.

MUZIEK VAN OVER DE HELE WERELD ONDER HANDBEREIK

De Spotify-database van meer dan 30 miljoen nummers is net zo eenvoudig te gebruiken via uw InControl-touchscreen als via een laptop of smartphone. Zodra u bent aangemeld, zijn alle bekende en geliefde functies beschikbaar. Zoek naar nummers en blader door al uw gebruikelijke stations en aanbevelingen.

/

DE MUZIEK HOUDT NOOIT OP

De Spotify offline modus is ook beschikbaar via Spotify voor InControl Apps, zodat u naar uw favoriete muziek kunt luisteren zelfs wanneer u geen internetverbinding hebt. De app beschikt ook over een 'Discover Weekly' afspeellijst. Elke week wordt aan de hand van uw luistergewoonten een lijst samengesteld met nummers die u naar alle waarschijnlijkheid leuk vindt.

/

BESCHIKBAAR IN INCONTROL APPS

De Spotify-app is alleen beschikbaar als onderdeel van InControl Apps: ons programma apps voor in de wagen, ontworpen en geoptimaliseerd voor gebruik in uw Land Rover. Om te kunnen genieten van alle voordelen van InControl Apps moet uw InControl infotainment-systeem beschikken over een van onze krachtige Connectivity-pakketten – InControl Connect of Connect Pro.

/

* De Tile app is op dit moment alleen beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. In de toekomst zullen meer talen beschikbaar zijn.

* Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Raadpleeg uw nationale Land Rover website of plaatselijke Land Rover concessiehouder voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden in uw land. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

INFOTAINMENT

Ons intuïtieve en volledig nieuwe multimediasysteem.

MEER WETEN
INCONTROL PROTECT

Houd uw wagen in de gaten en vraag om hulp waar u zich ook bevindt.

MEER WETEN
INCONTROL SECURE

Bij diefstal kan uw wagen worden opgespoord en gerecupereerd.

MEER WETEN
INCONTROL SUPPORT

Kom meer te weten over de InControl-producten en contactgegevens.

MEER WETEN

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.