BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

VOL RIJPLEZIER DE WARME ZOMER TEGEMOET

HET AVONTUUR ROEPT

De zon, de stijgende temperaturen en het langzaam afbouwen van de lockdown stimuleren de lust naar avontuur. Dit is dan ook het ideale moment om voorbereidingen te treffen om uw Land Rover in perfecte conditie te brengen voor het zomerseizoen.

ZOMERCHECK:

HOUD HET HOOFD KOEL DEZE ZOMER

Een Land Rover is gebouwd om zowel op de weg als in het terrein topprestaties te leveren. Met de jaarlijkse zomercheck en de door ons gebruikte originele Land Rover onderdelen, is uw auto weer in topconditie. Zo kunnen wij u maximale betrouwbaarheid en veiligheid garanderen.

Land Rover LENTEKRIEBELS
BANDENSERVICE:

ZOMERPAUZE VOOR UW WINTERWIELEN

Het is ons belangrijkste doel om u veilig over alle wegen en door elk terrein te laten rijden. Daarom bieden wij ook een deskundige bandenservice. Van de montage en kwaliteitscontrole tot de samenwerking met premium fabrikanten doen wij er alles aan om u in elk seizoen veilig en efficiënt rijplezier te bieden.

Land Rover Tire service
ACCESSOIRES:

ELKE DAG OP AVONTUUR

Een Land Rover is niet alleen een stijlicoon, maar ook een betrouwbaar werkpaard. Om beide aspecten perfect met elkaar te combineren, hebben wij voor u een uitgebreid programma fascinerende accessoires ontwikkeld. Hiermee kunt u uw Land Rover bij aankoop, maar ook later, individualiseren en volledig aan uw wensen aanpassen.

Land rover accessoires
LAND ROVER COLLECTION:

STIJLVOL DE WERELD ONTDEKKEN

De artikelen uit onze nieuwe Land Rover Collection beschikken over dezelfde eigenschappen als onze auto’s. Ze zijn robuust, comfortabel en onderscheiden zich door design van topklasse. Ontdek nu deze unieke artikelen. Voor uzelf of als cadeau voor iemand die uw passie voor ons merk deelt.

Land Rover Collection