BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Land Rover voorjaarsaanbieding

START HET VOORJAAR FRIS MET LAND ROVER

In het voorjaar krijgt het leven een nieuwe impuls. De dagen worden langer, de zon schijnt krachtiger, de natuur bloeit op en wij krijgen weer zin om op avontuur te gaan. Zeker nu uw Land Rover mogelijk minder rijdt vanwege de COVID-19-situatie is een tussentijdse controle geen overbodige luxe. Daarom biedt Land Rover u de professionele voorjaarscheck aan. Laat uw auto controleren door onze vakkundige medewerkers en verheug u op uw eerste avontuur in uw voorjaarsfrisse Land Rover.

MAAK DE LENTELUCHT NOG FRISSER

In uw auto wilt u natuurlijk zo schoon mogelijke lucht inademen. Onderweg valt dat echter niet mee, met roet, gassen en fijnstof van het verkeer. Om maar te zwijgen van pollen, allergenen en virussen. Gelukkig biedt Land Rover de perfecte oplossing: het nieuwe PM2.5-filter voor het ventilatiesysteem van uw auto voorkomt dat deze kleine deeltjes in het interieur komen, waarmee het interieurklimaat gezonder en comfortabeler wordt. En na de vochtige en condensrijke winter die wij hebben gehad, is het ook geen overbodige luxe om de airconditioning van uw auto te laten reinigen en ontsmetten. Zo verbetert u de luchtkwaliteit in het interieur nog verder, met minder bacteriën en micro-organismen in de ventilatielucht. Uw dealer geeft u graag meer informatie.

Land Rover LENTE

GERUST HET VOORJAAR IN: LAND ROVER VOORJAARSCHECK

Bij onze voorjaarscheck controleren wij uw Land Rover van top tot teen. De complete auto, inclusief alle functies, wordt daarbij nauwkeurig geïnspecteerd. Daarbij besteden wij extra aandacht aan slijtagedelen en onderdelen die zwaar worden belast. Zo weet u dat uw Land Rover technisch en optisch in optimale conditie is. Natuurlijk gebruiken wij bij onze zorgvuldige en efficiënte inspecties uitsluitend originele Land Rover onderdelen. Zo kunnen wij u maximale betrouwbaarheid en veiligheid garanderen. Bovendien is dit het ideale moment om uw winterbanden om te wisselen voor zomerbanden. Zo bieden wij u in elk seizoen veilig en efficiënt rijplezier, en blijft uw auto technisch altijd ‘fris’.

LAND ROVER VOORJAARSCHECK

BELEEF MOOIERE AVONTUREN MET ORIGINELE ACCESSOIRES

De eerste fietstocht, weer naar bos of strand, met de hond de natuur in – het voorjaar maakt het leven weer avontuurlijker en actiever. Met onze originele Land Rover accessoires geeft u uw auto een frisse uitstraling of stemt u hem perfect af op uw levensstijl. Zo bieden wij bijvoorbeeld verschillende soorten fietsdragers, maar ook matten en hoezen om het interieur te beschermen tegen natte of modderige spullen. Ook handig: een uitgebreid programma accessoires om huisdieren veilig en comfortabel mee te nemen in de auto. Verder zijn er handige accessoires om (lange) ritten aangenamer te maken voor alle inzittenden, inclusief een middenarmsteun achterin met koel-/opwarmbox om onderweg snacks en drankjes koel te houden. En met het Click & Go-programma kunt u bijvoorbeeld een tablethouder of werktafeltje installeren voor entertainment van (jonge) passagiers achteraan.

Land rover accessoires

STIJL VAN RIJDEN, STIJL VAN LEVEN

Maak ook zelf dit voorjaar een frisse start met de fraaie artikelen uit de Land Rover Collection. Want de echte all-terrain-lifestyle gaat veel verder dan alleen onze auto’s. Met accessoires en kleding waarin Land Rover designelementen opnieuw worden geïnterpreteerd. De artikelen zijn zowel stoer als stijlvol en variëren van klassieke chronograaf-horloges tot prachtige modelauto’s. Alle geïnspireerd door Land Rover’s avontuurlijke instelling en gecreëerd om overal op berekend te zijn. De Lifestyle Collection is geïnspireerd door klassieke en moderne Land Rover designelementen. De extra avontuurlijke Above and Beyond Collection is samen met Musto ontwikkeld en is vervaardigd van sterke, slijtvaste materialen. Tot slot is er de Heritage Collection met kleding en lifestyle-accessoires geïnspireerd door het rijke erfgoed van Land Rover. Ontdek nu deze unieke artikelen. Voor uzelf of als cadeau voor iemand die uw passie voor ons merk deelt.

Land Rover Collection