BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

GRATIS INCONTROL UPGRADE

VOEG NIEUWE FUNCTIES, DRAADLOZE SOFTWARE-UPDATES EN SMARTPHONE PACK TOE

De nieuwste upgrade voor InControl Touch Pro-systemen voegt nieuwe functies en onze nieuwe touchscreen-interface toe. De upgrade is gratis voor auto’s die daarvoor in aanmerking komen en omvat tevens het Smartphone Pack en draadloze software-updates.

 • SMARTPHONE PACK

  Met het Smartphone Pack kunt u het scherm van uw smartphone delen met het infotainmentsysteem van uw auto. Het Smartphone Pack omvat apps voor:

  • - Apple CarPlay®
  • - Android AutoTM
  • - Baidu CarLifeTM

  • De door Apple CarPlay® en Android Auto™ aangeboden diensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Gelieve Apple CarPlay® en Android Auto™ te raadplegen voor meer informatie.
 • DRAADLOZE SOFTWARE-UPDATES

  Het installeren van de nieuwste upgrades is eenvoudig en kan bij uw eigen concessiehouder worden gedaan. Na de upgrade kunt u de systemen van uw auto verder optimaliseren met de draadloze software-updates – via WiFi of een SIM-kaart en zonder dat u een concessiehouder hoeft te bezoeken. Software-updates onderhouden de belangrijkste systemen van uw auto, zoals InControl Touch Pro, zodat u optimaal van uw Land Rover kunt blijven genieten.

HOE WERKT HET

Neem contact op met uw concessiehouder om te bepalen of uw Land Rover geschikt is voor deze software-upgrade. Uw concessiehouder controleert het modeljaar van uw auto, het infotainmentsysteem en de gebruikersinterface om te bevestigen of uw Land Rover in aanmerking komt voor de upgrade.

HET MODELJAAR VAN UW WAGEN

De nieuwste software is standaard wanneer u een nieuwe Land Rover koopt, maar sommige modellen van 2016-2018 komen ook in aanmerking.

UW INFOTAINMENTSYSTEEM

Indien uw Land Rover van 2016–2018 een infotainmentscherm heeft – hetzij Touch Pro, Touch Pro Dual View of Touch Pro Duo – kan de nieuwste software-upgrade beschikbaar zijn voor uw auto.

UW GEBRUIKERSINTERFACE

Om het Smartphone Pack te kunnen gebruiken, moet uw auto beschikken over een 10,2” touchscreen en een connected USB-poort.

Autoplay Stop

CONTACTEER UW CONCESSIEHOUDER

Neem contact op met uw concessiehouder om te controleren of uw Land Rover in aanmerking komt voor de nieuwste software-upgrade.