TERUGNAME EN RECYCLAGE

EERST NEMEN WE TERUG...

De terugname is gratis voor de laatst geregistreerde eigenaar of gebruiker. Dat geldt voor alle personenvoertuigen met maximaal negen plaatsen en een maximum toegelaten massa van 3,5 ton.

… EN DAARNA RECYCLEREN WE

Als onderdeel van ons milieubeleid hebben we een compleet recyclageprogramma voor voertuigen uitgewerkt, inclusief richtlijnen voor een recyclagevriendelijk design ('design-for-recycling'), een meer doorgedreven gebruik van gerecycleerde materialen en een daling van het gebruik van gevaarlijke stoffen.

HET DEPOLLUTIEPROCES

Wanneer een voertuig wordt afgeleverd bij een door Land Rover erkend verwerkingscentrum, worden eerst de vervuilende stoffen op professionele wijze uit de auto verwijderd.

ONDERZOEK

Land Rover gebruikt een experimentele ontmantelingsfabriek waar men voertuigen uit elkaar haalt en onderzoekt om eenvoudigere manieren te vinden om de voertuigen op het einde van hun levensduur te ontmantelen.

Component Error

Component with schema "Ready To Go Bar" and view "ready-to-go-bar" and title "Ready to go bar - Recycle" and ID "tcm:310-126706" on page "https://www.landrover.be/nl/ownership/takeback-and-recycle/index.html"

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.