De Range Rover SV Coupé is een eerbetoon aan de Range Rover historie. Met een spectaculair tweedeurssilhouet verwijst deze adembenemende vierzitscoupé naar de unieke historie van het model en is hij tegelijkertijd uiterst modern en hedendaags. De Range Rover SV Coupé is uiterst verfijnd en technisch subliem geconstrueerd, en is de meest gedistingeerde, luxueuze en exclusieve Range Rover ooit.

GERRY MCGOVERN LAND ROVER CHIEF DESIGN OFFICER

DESIGN

/
/
/
/
/
/
/

VAKMANSCHAP

UNIEKE KLEURENCOMBINATIES

Zoals passend bij zo'n zeldzame auto, kennen de lakkleuren van de Range Rover SV Coupé geen gelijke. Elke Designer's Choice biedt meerdere lakkleuren uit het standaard kleurenpallet en uit de SVO Premium collecties. Daarnaast kan ook een lakkleur volledig naar eigen wens worden gecreëerd.

SCHITTEREND AFGEWERKTE MATERIALEN

Ons soepele Semi-aniline leder is afkomstig van slechts één leerlooierij, die werd opgericht in 1905. Het licht generfde oppervlak van het leder oogt en voelt absoluut natuurlijk en onderscheidt zich door een uniek ruitvormig 'Diamond Quilted' design.

PERSONALISERING

U hebt de mogelijkheid om uw Range Rover SV Coupé nog verder te personaliseren. Van zorgvuldig aangebrachte monogrammen of initialen tot gepersonaliseerde dorpellijsten en Range Rover emblemen; er is een overvloed aan mogelijkheden om van uw auto een collector's item te maken.

HOUTFINEER

Duurzaam houtfineer, Natural Black Ash, Santos Palisander of Nautica, wordt door het gehele interieur gebruikt. Welk houtfineer u ook kiest, u kunt erop vertrouwen dat het bijdraagt aan het ongeëvenaarde design van de Range Rover SV Coupé.

MET DE HAND AFGEWERKT

Decennialange ervaring, een nauwgezette aandacht voor detail en met de hand afgewerkte materialen zijn kenmerken van de kwaliteit van de Range Rover SV Coupé. Alles wat u kunt zien en aanraken zorgt voor een geraffineerde en tastbare beleving die elke rit plezieriger maakt.

SPRAAKMAKENDE DETAILS

Elk onderdeel van deze auto is zorgvuldig overwogen. Het ruitvormig 'Diamond Quilted' patroon in het leder en de optie van contrasterende stiknaden dragen verder bij aan het gevoel van vakmanschap en precisie in de Range Rover SV Coupé.

PRESTATIES

/
/

CAPACITEITEN

/
/

TECHNOLOGIE

Touch Pro Duo combineert intuïtieve technologieën en een aantrekkelijk design voor een superieure rijbeleving. Het Head-Up Display en het MeridianTM audiosysteem leveren een belangrijke bijdrage aan de ongeëvenaarde interieurbeleving.

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Via ons SVO Bespoke Team bieden wij klanten de mogelijkheid om hun wensen werkelijkheid te laten worden en een absoluut unieke auto te creëren.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.