KIES UW UITVOERING

Een onmiskenbare uitdrukking van doordachte elegantie.
De beheerste aanwezigheid wordt benadrukt met een extra vleugje grandeur. ​
Visuele accentuering van de dynamische aanwezigheid.
De Range Rover Velar in zijn puurste vorm.

RANGE ROVER VELAR AUTOBIOGRAPHY

Prijs vanaf (incl. btw)

€ 103.740

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

RANGE ROVER VELAR

DYNAMIC HSE

Prijs vanaf (incl. btw)

€ 95.190

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

RANGE ROVER VELAR

DYNAMIC SE

Prijs vanaf (incl. btw)

€ 76.610

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

RANGE ROVER VELAR S

Prijs vanaf (incl. btw)

€ 69.160

SPECIFICATIES

BELANGRIJKE KENMERKEN

BLIJF ONTDEKKEN

Range Rover Velar with glass background

PERSONALISEREN

Kies uit een reeks opties en accessoires.

Velar front right wheel

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

Velar charging at the phev station point

ELEKTRISCHE PLUG-IN HYBRIDE AANDRIJVING (PHEV)

Ontdek het elektrisch rijden.

Topsnelheid voor uitvoeringen met schroefvering is 210 km/h.

‡‡In combinatie met elektromotor.

 

1De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard abonnement van 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

3Secure Tracker- en Secure Tracker Pro-diensten moeten worden geactiveerd en vereisen verbinding met een mobiel netwerk. Inclusief een service-abonnement voor de duur van de garantieperiode. Kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

4Alleen i.c.m. compatibele smartphones. Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbare functies in uw land. Zie https://www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie. Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbare functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_be/auto/ voor meer informatie.

5
Blind Spot Assist kan aanrijdingen helpen voorkomen. Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw auto detecteert een ander voertuig in de dode hoek, zorgt het systeem voor nauwkeurig berekend tegenstuur ─ als indicatie dat u een stuurcorrectie moet maken.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. De standaarduitrusting kan ook verschillen in functie van het land van aanschaf, de gekozen motor en transmissie.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.