UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

SVAutobiography - ONGEËVENAARDE LUXE

SVAutobiography - ONGEËVENAARDE LUXE

SVAutobiography BIEDT HET SUMMUM VAN LUXE DOOR DE COMBINATIE VAN 'S WERELDS BESTE MATERIALEN, ADEMBENEMEND DESIGN EN MEESTERLIJK VAKMANSCHAP

SVAutobiography en SVAutobiography Dynamic zijn het beste dat Range Rover te bieden heeft. Beide modellen combineren de fraaiste materialen met toonaangevende prestaties, voor een ongeëvenaarde beleving van luxe.

MICHAEL VAN DER SANDE

 • Prestaties

  PRESTATIES

  De 5.0 liter V8 Supercharged motor van 565 pk combineert ongeëvenaard raffinement met het allerhoogste vermogen uit de geschiedenis van Range Rover. De aluminium 5.0 liter benzinemotor heeft een nieuwe afstemming gekregen en produceert nu een koppel van 700 Nm.

 • Unieke afwerkingen

  UNIEKE AFWERKINGEN

  De SVAutobiography is het summum van ongeëvenaard design en is in alle opzichten toonaangevend. Het unieke radiatorrooster in Graphite Atlas en de 21" '7-Spoke' lichtmetalen velgen zijn onmiskenbare voorbeelden van de hoogste niveaus van vakmanschap.

 • Luxueus interieur

  LUXUEUS INTERIEUR

  De SVAutobiography combineert adembenemend design met superieure niveaus van comfort. De prachtige bekleding met Quilted-stiknaden – beschikbaar in geperforeerd semi-aniline leder of Poltrona leder – is al even indrukwekkend als de 'Hot-Stone'-massagefunctie van de voorzetels.

 • Unieke kleurenthema's

  UNIEKE KLEURENTHEMA'S

  De SVAutobiography beschikt over een unieke Duo Tone-optie voor de carrosseriekleur. De bovenzijde van de carrosserie, beschikbaar in Santorini Black, Aruba of Corris Grey, kan worden gecombineerd met acht kleuren voor de onderzijde, zodat u de auto volledig op uw smaak kunt afstemmen.

SVAutobiography

SVO-uitvoeringen zijn niet alleen op maat gemaakt met originele Land Rover onderdelen, maar zijn ook gedekt door een volledige fabrieksgarantie, waardoor de kwaliteit jarenlang is gegarandeerd.

RANGE ROVER SVAutobiography

Een ongeëvenaarde combinatie van luxe, design en all-terrain-capaciteiten.

Project Hero

RANGE ROVER SVAutobiography DYNAMIC

De SVAutobiography DYNAMIC is Land Rover's meest luxueuze, krachtige en verfijnde Range Rover ooit. Door de krachtige V8-motor levert hij de prestaties en wendbaarheid die passen bij het dynamische uiterlijk.

Sentinel

RANGE ROVER SVAutobiography DYNAMIC STEALTH

Voor degenen die de voorkeur geven aan een onopvallende uitstraling biedt de Range Rover SVAutobiography Dynamic Stealth nog markantere looks gecombineerd met dezelfde ongeëvenaarde Range Rover prestaties, comfort en capaciteiten.

ONS DNA

 • SVR

  SVR - SENSATIONELE SPORTPRESTATIES

  SVR biedt het summum van prestaties en tilt onze modellen naar nieuwe niveaus van vermogen, handling en snelheid.

 • SVO

  SVO – SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

  Luxe, prestaties en capaciteiten van een nog hoger niveau in unieke Land Rover modellen.