BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Het gepassioneerde team van Special Vehicle Operations verlegt de grenzen van prestaties, luxe en capaciteiten om te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende Land Rover klanten.

MICHAEL VAN DER SANDE

ONS DNA

SVA

SVAutobiography – ONGEËVENAARDE LUXE

Het luxueuze ontwerp, de hoogwaardige afwerking en het ongeëvenaarde comfort van de SVAutobiography creëren een unieke rijbeleving.

SVR

SVR - SENSATIONELE SPORTPRESTATIES

SVR biedt het summum van prestaties en tilt onze modellen naar nieuwe niveaus van vermogen, handling en snelheid.

SVX Concept

SVX - ULTIEME ALL-TERRAIN-CAPACITEITEN

SVX Concept tilt de legendarische Land Rover capaciteiten naar absoluut superieure niveaus.

ANDERE 'SPECIAL VEHICLES'

UNIEKE UITVOERINGEN

RANGE ROVER SENTINEL

De hoogste niveaus van bescherming, verfijning en capaciteiten zijn standaard elementen van elke gepantserde auto die wordt gebouwd door SVO.

Sentinel

ONZE FACILITEITEN

SV TECHNICAL CENTRE

SV's state-of-the-art productiecentrum, inclusief specifieke lakstraat, is de plek waar exclusieve modellen, limited editions en personalisering op maat tot leven komen en waar high performance uitvoeringen en ultra luxueuze producten veelal met de hand worden gebouwd.

PREMIUM KLEURENPALET

De eigen lakstraat van het Technical Centre breidt het aantal mogelijke lakkleuren verder uit en maakt gebruik van de nieuwste technologie om een ongeëvenaard afwerkingsniveau te realiseren.

SV BESPOKE

De exclusieve personaliseringsboutique in het Technical Centre biedt klanten een enorme hoeveelheid personaliseringsopties voor hun auto, met uitgebreide selectiemogelijkheden voor onder meer interieurafwerking, lederen bekleding en exterieurkleuren.

SPECIALE PROJECTEN

CONTACT

Neem voor meer informatie contact op met een Land Rover dealer of bel direct met het SVO begeleidingsteam via +44 (0) 203 601 1544.