BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

De sterke, duurzame en zeer functionele Land Rover Defender is een fascinerend verhaal over een opwindend, innemend design en technische integriteit.

Gerry McGovern
Chief Design Officer, Land Rover

 • Defender front wheel

  DESIGNTAAL

  U hoeft slechts één blik te werpen op het onmiddellijk herkenbare silhouet, en u weet dat u iets buitengewoons gadeslaat. De korte overhangen aan voor- en achterzijde verbeteren de geometrie en capaciteiten.

 • Defender headlights

  KOPLAMPEN

  De ronde, karaktervolle en perfect geproportioneerde koplampen zijn direct herkenbaar als Defender.

 • DEFENDER ALPINE LIGHTS

  ZIJDELINGSE DAKRUITEN (ALPINE LIGHTS)

  Deze zijn een knipoog naar het verleden en dragen bij aan het gevoel van licht en ruimte in het interieur, en aan de persoonlijkheid van de auto.

EXTERIEUR

De Defender heeft een ongeëvenaard exterieur. Het unieke, kenmerkende silhouet toont onmiddellijk het karakter van de auto.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

Alles aan het exterieur is onweerstaanbaar. Van de koplampen tot de zijwaarts openende kofferklep en de afgeschuinde daklijn.

Please enable javascript on your browser.

INTERIEUR

Een doelbewust interieur. Het interieur van de Defender kan worden gepersonaliseerd naargelang uw behoeften.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

Zie meer van uw wereld vanuit de dominante zitpositie in de Defender (Command Driving Position). Elk inventief detail in het interieur van de auto is zo bedoeld.

Please enable javascript on your browser.

UW DEFENDER

Op werkelijk alles voorbereid. Een Defender die voor u is gepersonaliseerd.

Overview of Interior

FLEXIBILITEIT

 • Defender storage personalisation

  WALK-THROUGH INTERIEUR

  De walk-through configuratie van het interieur van de Defender biedt volledige flexibiliteit. Passagiers kunnen zich van de voorste zetels naar de tweede zitrij achterin verplaatsen. Bovendien zorgt dit voor extra opbergruimte.

 • Defender front jump seat

  GELEGENHEIDSZITJE VOORAAN

  Een bijkomend gelegenheidszitje vooraan betekent dat u een extra passagier op de voorste zitrij kunt vervoeren. Als het zitje niet wordt gebruikt, kan het worden neergeklapt om vervolgens als armsteun met twee bekerhouders te gebruiken.

 • TBC

  MIDDENCONSOLE MET KOELVAK

  De mogelijke zetelconfiguraties van de Defender omvatten tevens een middenconsole met koelvak, zodat u onderweg altijd over frisse drank beschikt. Heerlijk fris.

 • Defender interior stowage

  ZETELS

  Dankzij de verschillende zetelconfiguraties van de Defender kunnen vrienden en familie ook meerijden. Er zijn vijf, zes of zelfs 5+2 zitplaatsen beschikbaar.

ACCESSOIREPACKS

Elk accessoirepack is ontworpen om u te helpen meer uit uw leven te halen. Wat u ook nodig hebt, er is een pack voor u. Bekijk de onderstaande opties.

 • defender side profile

  EXPLORER PACK

  Baan uw eigen pad op elk terrein. Met het Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen. Ontdek uw perfecte pack met behulp van onze vragenlijst.

 • Defender side profile

  ADVENTURE PACK

  Verleg de grenzen van uw passie. Met het Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden. Ontdek uw perfecte pack met behulp van onze vragenlijst.

 • Defender side profile

  COUNTRY PACK

  Hoe meer modder, hoe beter. Met het Country Pack is uw Defender uitgerust om de elementen te trotseren en elke rit echt onvergetelijk te maken. Ontdek uw perfecte pack met behulp van onze vragenlijst.

 • Defender side profile

  URBAN PACK

  Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, zelfbewustzijn en controle. Ontdek uw perfecte pack met behulp van onze vragenlijst.

UW DEFENDER

 • KIES UW DEFENDER

  Grootsheid is leverbaar in alle vormen, maten en koetswerktypes.

 • WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

  Beantwoord drie eenvoudige vragen en vind uw ideale accessoirepack.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.


De productie en uitlevering van de nieuwe Defender 90 werden vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De nieuwe Defender 90 kan op dit moment wel al besteld worden bij uw concessiehouder; de eerste auto’s worden pas vanaf januari 2021 geleverd. Leveringstermijnen voor de nieuwe Defender 110 blijven ongewijzigd.